kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Halil Mutlu'ya altın sürprizi
NİSAN ayında İtalya'da yapılan Avrupa Halter Şampiyonası'nda 56 kiloda Moldovalı İgor Bour dopingli çıkınca sporcumuz Halil Mutlu'ya silkmede ve toplamda altın şansı doğdu. Moldovalı Bour'un A numunesi pozitif çıktı. İtiraz üzerine testten geçecek olan B numunesi de pozitif çıkarsa Halil Mutlu, 1 altın 2 gümüş aldığı şampiyonayı 3 altınla tamamlamış olacak.

Sivasspor sezonu erken açtı
GEÇEN sezon Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor, Türkiye'yi İntertoto Kupası' nda temsil edeceği için sezonu dün açtı. Teknik direktör Bülent Uygun, ikisi yabancı 4 transfer daha yapacaklarını söyledi. Uygun, Hakan Şükür'ün Sivasspor'a transfer olacağına ilişkin haberler için de, "Hakan benim en sevdiğim futbolcu, arkadaşım hatta. Keşke böyle bir teklifi kabul etse. Ama Hakan'ın futbola Avrupa'da devam edeceğini düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Ahmet Cömert'te boks şov
23. Ahmet Cömert Boks Turnuvası bugün İstanbul'da başlıyor. Türkiye'nin 55 erkek, 22 bayan sporcu ile katılacağı turnuvada 28 ülkeden 274 sporcu mücadele edecek. Turnuva maçları Ahmet Cömert Spor Salonu'nda yapılacak.

Martinez Antalya'ya doğru
BANK Asya 1. Lig ekibi Sakaryaspor'un kalecisi Martinez, Süper Lig'e yükselen Antalyaspor ile anlaştı. Sakaryaspor Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, Kolombiyalı oyuncunun transferi için Antalyaspor ile anlaşmak üzere olduklarını, imzaların birkaç gün içinde atılacağını söyledi.

El Amin yeniden Ukrayna'da

BEKO Basketbol Ligi'nde Türk Telekom'un Türkiye Kupası'nı kazanmasında ve ligde finale çıkmasında önemli rol oynayan Khalid El Amin, Ukrayna'daki eski takımı Azovmash'a geri döndü. El Amin, 2005-2007 yılları arasında formasını giydiği eski takımıyla iki yıllık anlaşma yaptı.

Tanjeviç kadroyu açıklıyor
2009
Avrupa Basketbol Şampiyonası Eleme Grubu maçlarını 3-20 Eylül tarihleri arasında yapacak A Milli Takım'ın aday kadrosu, bugün antrenör Bogdan Tanjevic tarafından açıklanacak. 16 Temmuz'da İstanbul'da kampa girecek Milliler'in grubunda Fransa, Belçika ve Ukrayna yer alıyor.