kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Skibbe görüşmeden sonra Almanya'ya döndü.

Yeni hoca Skibbe

YAŞAR YALÇIN
G.Saray, Skibbe ile el sıkıştı. Ancak hem Perrin ümidinin sürmesi, hem de 1 milyon 800 bin Euro'luk ücretini düşürmek için Alman çalıştırıcı 24 saat beklemeye alındı..
Galatasaray'da teknik direktör arayışında imza aşamasına gelindi. Önceki gün gizlice İstanbul'a getirttiği Alman teknik adam Michael Skibbe ile dün Florya Tesisleri'nde masaya oturan başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel prensip anlaşmasına vardı. Skibbe'nin de istekli olması pazarlıkların çabuk ilerlemesini sağlarken, sarı-kırmızılılar yine de Skibbe ile anlaştıklarını açıklamaktan kaçındılar. Bunun sebebi ise Fransız teknik adam Alain Perrin'den hala olumlu bir yanıt beklenmesi ayrıca Skibbe'nin 1 milyon 800 bin euro'luk yıllık ücretini aşağı çekmesini sağlamak. Her şeye rağmen Perrin'den bir haber gelmezse Skibbe bugün Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak açıklanacak.

ÖNDER İÇİN AKŞAM YALANLAMA
Öte yandan Galatasaray dün saat 18.37'de Önder ile ilgilenmediğini açıkladı. Dün bazı medya organlarında çıkan haberleri yalanlamak için akşam saatlerine dek bekleyen Galatasaray yönetimi, Önder için hiç bir transfer girişiminde bulunmadıklarını ve bulunmayacaklarını bildirdi.