kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Haziran 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Milli takım günlüğü

'Biten bir şey yok'
DEVLET Bakanı Murat Başesgioğlu, Portekiz maçının kaybedilmesi ile her şeyin bitmediğini belirterek, "Milli Takım'ın daha 2 maçı var. Yani 6 puan duruyor" dedi. Başesgioğlu, "İnanıyorum ki, çocuklar da o bilinçle sahaya çıktılar. Ellerinden geleni yaptılar. Ama bu futbol, her zaman düşündüğünüz oyun planını sahada uygulamanız mümkün olmuyor. İki maçımız daha var. 6 puan alabiliriz" şeklinde konuştu.

'Takıma güveniyorum'

FEDERASYON Başkanı Hasan Doğan, takıma destek vererek, "Portekiz grubun favori takımıydı. Gönül isterdi ki galip gelelim veya en azından bir puan alalım. Ama her şey istenilen gibi olmuyor" dedi. Doğan, "Bizi sonuçtan ziyade oyun endişelendirdi. Milli Takımımız'a güveniyoruz. Önümüzde iki maç var. Her şey değişebilir. İsviçre maçını kazanırsak ki bunu yapacak gücümüz var. Grupta her şeyi değiştiririz" yorumunu yaptı.

Orta sahası çok güçlü!

HOLLANDA'nın ünlü antrenörlerinden Aad De Mos, Türkiye'nin güçlü bir ekip olduğunu belirtti. De Mos, Türkiye'nin en büyük probleminin de merkez savunma olduğunu kaydetti. De Mos, "Fatih Terim, Portekiz'e karşı kaybetmemek için mücadele etti. Nihat Kahveci tek forvet olarak yalnız kaldı. Tuncay ve Mevlüt Erdinç, Nihat'a fazla destek çıkmadı. Nihat, Portekiz'in merkez savunma oyuncularının kontrolü altından çıkamadı. Ama Türkiye'nin orta sahası çok güçlü" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları