kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

G.Saray'dan Crespo atağı

YAŞAR YALÇIN
Başkan Adnan Polat'ın "Üç Dünya yıldızı alacağız" açıklamasından sonra sarı-kırmızılılar, Inter'in Arjantinli golcüsünün transferi için düğmeye bastı..
Galatasaray transferdeki suskunluğunu bozmak üzere. Şampiyonluğun ardından teknik adam ve futbolcu transferinde sessiz bir bekleyişe giren sarı-kırmızılılar önceliği yabancı transferine verdiler. Inter'in Honduraslı forvet Suazo'yu ilk etapta listelerine alan sarı-kırmızılılar, bu futbolcunun 14 milyon Euro'luk bonservisi karşısında geri adım attılar. Inter'in Suazo'yu, Aquilani karşılığında Roma'ya takasta önermesi de transferin önünü tıkadı. G.Saray bunun üzerine, İtalyan kulübü ile sözleşmesi sona eren ve yeni teknik direktör Maurinho'nun takımda kalmasına sıcak baktığı Arjantinli golcü Hernan Crespo. 33 yaşındaki Crespo için temasların başladığı ifade edildi.

ZEBİNA DA LİSTEDE

Sarı-kırmızılılar, İskoçya'dan Celtic'in de talip olduğu Milan'lı Simic'in alternatifini de yine Çizme'nin bir başka devinden buldu: Jonathan Zebina. 2004'te Roma'dan Juventus'a transfer olan ve sağbek-stoper mevkilerinde oynayan Fransız futbolcunun transferinde sona yaklaşıldığı belirtildi. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, geçen hafta katıldığı bir şampiyonluk gecesinde, "Transferde 3 Dünya yıldızı alacağız. Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefimiz de en azından çeyrek final" açıklamasını yapmıştı.