kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Teyzesinin yazlığında dinlenen Deivid, salon futbolu ile başladığı kariyerinde Ronaldo'yu örnek aldığını söylerken, 'İyi değildim' dediği F.Bahçe'deki ilk yılında kendisine sahip çıkan Zico'ya da teşekkür etti.

Deivid'in büyük hayali

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi şampiyonluklarını kazanıp, adını tarihe yazdırmak istediğini ifade etti..
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza, geçen sezon şampiyonluğu G.Saray yenilgisiyle kaybetmediklerini söyledi. Ülkesinde tatil yapan Deivid, "Lig boyunca Ankaraspor'a, Oftaş'a, Bursaspor'a vermememiz gereken puanlar kaybettik. Sene sonunda da hiçbir maçı kaybetmememiz gereken bir duruma geldik. Dolayısıyla puan kaybedince de şampiyonluğu yitirdik. Bu sene aldığımız dersleri önümüzdeki sene uygulamamız gerekiyor.

BAŞARILI OLMAYA MECBURUZ
Bu sene Şampiyonlar Ligi yüzünden Türkiye Ligi belki de biraz geride kaldı diyebiliriz. Önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi kadar Türkiye Ligi'nde de başarılı olmak bizim için bir şart olmuştur. Bunun için hazırlanacağız" dedi. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve lig şampiyonluğunu da kazanıp, tarihe geçmek istediğini vurgulayan Deivid, "Önümüzdeki yıl yükümüz çok daha ağır olacak. Bunu biliyoruz. Taraftarımızın da bizden desteğini çekmemesini istiyorum.

EMRE ÇOK KALİTELİ TRANSFER

Buradan aramıza yeni katılan Emre'ye de 'Hoşgeldin' demek istiyorum. Emre'nin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Bu zaten geçmişinde kazanmış olduğu başarılardan belli. O da Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde bizimle birlikte ter dökecek arkadaşlarımızdan biri olacak" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları