kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gökhan şimdi ne yapacak?

KERİM CAN ÖZDAL
Beşiktaş'ın '1.5 milyon euro'luk teklifini reddeden Gökhan Zan, Portekiz maçındaki hatalarıyla "Bu paraya değer mi?" sorusunu akıllara getirdi..
Beşiktaş'ta sezonun büyük bölümünde sakat olduğu için oynayamayan, buna rağmen A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosuna girmeyi başaran Gökhan Zan, ilk maçta çok kötü bir performans sergiledi. 55. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan 'cam adam' lakaplı milli oyuncu, sahada kaldığı sürede ise yaptığı kritik hatalarla ay-yıldızlılara soğuk terler döktürdü. Şampiyona öncesi Beşiktaş'ın 1.5 milyon euroluk yeni teklifini, "EURO 2008'de kendimi gösterip başka bir takıma gideceğim" planıyla geri çeviren Gökhan performansıyla "Bu paraya değer mi?" sorusunu akıllara getirdi. Zan'ın şimdi Kartal'ın teklifini kabul edip etmeyeceği merak konusu...

İSVİÇRE MAÇINDA YOK
Gökhan Zan'ın, Portekiz maçındaki kötü performansının üstüne bir de artık klasikleşen sakatlığının eklenmesi transfer işini iyice yokuşa sürdü. Zan'ın İsviçre maçında oynamayacağı Çek Cumhuriyeti maçına yetişmesinin de zor olduğu açıklandı.