kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan Ana Ivanovic, gecenin sür-prizi ile karşılaşınca dakikalarca gülmekten kendini alıkoyamadı.

Ana'ya şampiyonluk sürprizi

Roland Garros'yu kazanan Sırp tenisçi, kendisi gibi giyinen ekibinin Paris'in tarihisimgelerinden Zafer Kemeri'nin etrafında..
Tek bayanlarda dünyanın yeni 1 numarasıAna Ivanovic, Roland Garros şampiyon-luğu ile kariyerinin ilk Grand Slam zaferi-ni kazanmanın mutluluğunu yaşarken, kendi-sini nelerin beklediğini bilmiyordu.Scott Byrnes (kondisyoner), Sven Groene-veld (danışman) ve Marcin Rozpedski'denoluşan (idman partneri) teknik ekip, Ivano-vic'in şampiyon olması halinde unutulmaya-cak bir sürpriz hazırlama sözü verdiler. AnaIvanovic'in kardeşi Milos'un da katılımıylasürpriz ekibi 4'e çıktı ve Ana'nın Roland Gar-ros'yu kazanmasıyla bu sürpriz ortaya çıktı.Paris'teki kutlama yemeğinin ardından üzerle-rinde Ana Ivanovic'in tenis kıyafetleri ile orta-ya çıkan çılgın dörtlü, Zafer Kemeri'nin etra-fında tur attı. Herkesi şaşkına çeviren bu sür-priz Ana Ivanovic'i ise bol bol güldürdü.