kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
72 SAAT TEDAVİ ... Servet'e 72 saat yoğun tedavi uygulanarak İsviçre maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Gözler Servet'te!

FATİH DOĞAN - Cenevre
Maçı sakat sakat tamamlayan ve dizinde esneme olan Milli futbolcu için Terim sağlık heyetine, "İsviçre maçına Servet'i yetiştirin" dedi ..
Milli Takım'a bir darbe de sakatlardan geldi. Portekiz maçında Servet Çetin, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın sakatlanması, takımda adeta şok etkisi yarattı. Portekiz maçının ilk yarısında girdiği bir ikili mücadelede sol dizinden sakatlanan ve 90 dakikayı tespit bandajıyla tamamlayan Servet Çetin'in, iç yan bağlarında esneme olduğunu ifade eden sağlık ekibi, aynı şekilde ikinci yarıda oyunu terk etmek durumunda kalan Gökhan Zan'ın da sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit etti. Doktorlarla bir toplantı yapan Terim, "Bana Servet'i çarşamba gününe kadar yetiştirin" talimatını verdi. Bu arada, sol ayak tarak kemiğine bir darbe alan Emre ile sağ ayak bileğinde ezik olan Hakan'ın ise İsviçre maçında hazır olabileceği ifade edildi.

İDMANDA İKİSİ DE YOKTU
Dün 1 saat süren bir antrenman yapan Milliler'de Portekiz maçının ilk onbiri rejenerasyon çalışması yaparken yedekler yarı sahada topla çalıştı. İdmana sakat olan Servet Çetin ile Gökhan Zan katılmadı. Çalışmaya moralsiz başlayan milli oyuncuların idman sonunda neşeli tavırları dikkat çekti.