kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tuncay takımla birlikte çalıştı

(A.A)
Yeni Haber
A Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını, Nyon kentinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, Tuncay da takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fizik, kondisyon, açma ve germeyle başlayan idmanda futbolcular, kısa süreli koşunun ardından, çift kale maçta teknik ve taktik çalışma yaptılar. Antrenmanı sık sık durduran Terim, özellikle savunmada yapılan hatalar için futbolcuları uyardı. Rakibin hücuma çıkışında önde baskı yaparak topu oyuna sokmasını engellemeyi planlayan Terim, rakibinin topla dönmesine izin veren Sabri'yi de uyardı.

İdmanda daha sonra futbolcularına şut çalışmasıyla, duran topların değerlendirilmesi ve köşe atışını çalıştıran Terim, antrenmanı serbest vuruş çalışmasıyla tamamladı.

Serbest vuruşlarda özellikle Emre Belözoğlu, Nihat ve Tümer'in vuruşlarının golle sonuçlanması, antrenmanı izlemeye gelen çok sayıda gurbetçi tarafından da coşkuyla karışılandı.

GURBETÇİLER, UZUN KONVOYLAR OLUŞTURDU

Öte yandan, milli takımın bugünkü antrenmanını izlemeye gelen çok sayıda gurbetçi taraftar, idmanın bitimiyle birlikte stat dışında arabalarıyla uzun konvoylar oluşturarak milli takım kafilesine eşlik etti.

Gurbetçiler, ellerindeki Türk bayrakları ve formalarla bir ara trafiğin tıkanmasına da neden olurlarken, trafik ekipleri de yolun trafiğe açılması için yoğun çaba harcadı.

Ay-yıldızlı ekip, yarın TSİ 19.00'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.