kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Şota'ya muhteşem jübile
TRABZONSPOR'UN eski futbolcusu Şota Arvaladze, Tiflis'te yapılan jübile maçıyla futbola veda etti. Dinamo Stadı'nda, Gürcistan Milli Takımı ile Şota'nın forma giydiği kulüplerdeki futbolculardan oluşan Ogün ve Tolunay'ın da forma giydiği karma takım arasında oynanan maçı karma takım 8-5 kazandı. Jübileye İngiltere, Almanya ve İspanya'dan 30'a yakın futbolcu katıldı. Şota tribünleri dolaşıp 40 bin futbolsevere teşekkür etti.

FB Ülker şampiyon olabilir!
BEKO Basketbol Ligi play off final serisinde Fenerbahçe Ülker, 5. maçta Türk Telekom ile bugün İstanbul'da karşı karşıya geliyor. Seride 3-1 önde olan sarı-lacivertli ekip, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşmayı kazandığı takdirde 2007-08 sezonunun şampiyonu olacak. Bu kritik mücadele NTV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Öztan, Gaziantepspor'a talip
GAZİANTEP futbolunun önde gelen isimlerinden Tahir Tekin Öztan, Gaziantepspor Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 2004-2006 yılları arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor başkanlığı ve aynı dönemde GASKİ'nin en tepesinde bulunan Öztan, "Gaziantep futbolunu zirveye taşıyacağım" sloganıyla yola çıktığını belirtti. Uzun yıllar amatör olarak sahalarda top koşturan Öztan, "İş hayatımdaki başarıyı Gaziantepspor Başkanlığı'nda da göstereceğime inanıyorum" dedi.

Max Mosley güvenoyu aldı
NİSAN ayında ismi seks skandalına karışan Uluslararası Otomobil Sporları Federasyonu (FIA) Başkanı Max Mosley'in, güvenoyu aldığı ve görevine devam edeceği belirtildi. Fransa'da yapılan gizli oylamada 55'e karşı 103 oyla güvenoyu alan Mosley'in Ekim 2009'a kadar görevinde kalacağı bildirildi.

Cihan Haspolatlı, Antalya'da
BİR sezon sonra Süper Lig'e yükselen Antalyaspor, transfere hızlı girdi. Kırmızı-beyazlı ekip; Bursaspor' dan Cihan Haspolatlı, Gaziantepspor'dan Volkan Arslan ve Diyarbakırspor'dan Abdullah Çetin ile prensipte anlaştı. Futbol Şube Sorumlusu Şefik Öz, "Sakarya kalecisi Martinez de listemizde" dedi.
Haberin fotoğrafları