kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
G.Saray alt yapısından yetişen Arda Turan, EURO 2008'de ilk ciddi uluslararası sınavını verecek.

Fener Arda'yı istedi

TURGAY DEMİR
Fenerbahçe Asbaşkanı Özaydınlı, Arda Turan'a talip olduklarını Galatasaray Başkanı Polat'a resmen iletti. Polat, "Arda satılık değil" diyerek teşekkür etti..
Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'dan yıldız oyuncusu Arda Turan'ı resmen istedi. Önceki gün FB TV'de açıklamalar yapan başkan Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu'nun transferi hakkında konuşurken Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oyuncu transferinin yapılmasının normal karşılanması gerektiğini dile getirmişti. Başkanın bu sözlerinin yankısı dün Ankara'da ortaya çıktı. Fenerbahçe yönetiminin görevlendirdiği asbaşkan Murat Özaydınlı dün Ankara'da Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bir araya geldi. Özaydınlı burada Arda'ya talip olduklarını söylediği Polat'a, "Eğer Arda'yı bize vermeyi düşünürseniz oturup ücreti konuşabiliriz" dedi.

"ARDA SATILIK DEĞİL"
Polat ise Arda'yı satmalarının sözkonusu olmadığını söyleyerek, Özaydınlı'ya teklifi için teşekkür etti. Galatasaray yönetimi, Newcastle'ın da talip olduğu Arda için dün resmi bir açıklama yayınladı. İngiliz kulübünün 12 milyon sterlin önerdiği 21 yaşındaki yıldız için yönetim, "Arda 5 yıllık sözleşmesi bulunan bir futbolcumuzdur, transferi sözkonusu değildir" açıklamasını yaptı.