kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Eski hakem Pierluigi Collina dün konferansta Portekizli futbolculara kuralları anlattı

EURO 2008 günlüğü

Scolari'nin kafası karıştı
EURO 2008'de ay yıldızlı takımımızla aynı grupta yer alan Portekiz'in teknik direktörü Scolari'ye İngiliz ekibi Chelsea talip oldu. İsrailli hoca Avram Grant ile yollarını ayıran İngiliz temsilcisinin yeni teknik direktör adayları arasında Scolari de var. Geçtiğimiz sezon hem Premier Lig hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu son anda kaçıran Chelsea, Scolari'ye menajerler vasıtasıyla teklif götürdü. Portekiz ile sözleşmesi bitecek olan ünlü teknik adamın bu teklifle kafası iyice karıştı. İngiliz kulübünün Scolari'ye 1 yıl için 5.5 milyon euro teklif ettiği öğrenildi. Bu teklif Portekiz Milli Takımı yetkililerinin de canını sıktı.

'Türkler kaliteli ve tehlikeli'
AVRUPA Şampiyonası'nda Türkiye ile aynı grupta yer alan Çek Cumhuriyeti'nin kalecisi Petr Cech, "Türk Milli Futbol Takımı kaliteli ve tehlikeli" dedi. İşlerinin zor olacağını kaydeden Cech, "Türkiye'nin çok sayıda kaliteli oyuncusu var. İyi günlerinde iseler dünyanın en iyi takımlarından biri olabilirler. Hevesli değillerse, iş değişir. Ancak tehlikeliler" diye konuştu.

Cannavaro sakatlandı
İTALYA Milli Takımı bir sakatlık haberiyle sarsıldı. Ayak bileğinden sakatlanan kaptan Fabio Cannavaro kadro dışı kaldı. İtalya Futbol Federasyonu, idmanda arkadışıyla çarpışan Cannavaro'nun şampiyonaya yetişmeyeceği ve yerini alması için savunma oyuncularından Alessandro Gamberini'nin takıma çağrıldığı belirtildi.

Değişik bir stil yaratacağım
İNTER Milan, 3 yıllık anlaşma imzalayan yeni teknik direktörü Jose Mourinho'yu basına tanıttı. Milano'da yapılan basın töreninde Inter forması ile poz veren Mourinho, "Takımda çok büyük bir değişiklik yapmayacağım. Değişik bir stil yaratmak istiyorum. Chelsea'deki oyuncularımla çalışmak isterim" dedi.

Carlo Ancelotti Chelsea'de
CHELSEA, Milan'ın hocası Carlo Ancelotti ile anlaştığını açıkladı. Şampiyonlar Ligi'ne finalide veda edip İsrailli hocası Grant'e yol veren İngiliz kulübü, 4 yıllık sözleşme yaptığı Ancelotti'nin emrine 100 milyon euro'luk transfer bütçesi sundu. Milan daha önce Chelsea'nin görüşme talebini Ancelotti'nin reddettiğini açıklamıştı.

Ronaldinho'ya süper teklif
MANCHESTER City, Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho'ya haftalık 200 bin poundluk teklifte bulundu. Brezilya'nın Porto Alegre kentinde görüştükleri Ronaldinho'dan olumlu yanıt alan City, CSKA Moskova'nın golcüsü Jo için de 20 milyon poundu gözden çıkardı.

Ramsey M.United'in oldu
MANCHESTER United, Arsenal'le giriştiği Cardiff Cityli Aaron Ramsey yarışını kazandı. Kırmızı-şeytanların 17 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için Cardiff'e 5-6 milyon poundluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Barcelona ise, Sevilla'dan Seydou Keita ve M.Unitedlı Gerard Pique sonrası üçüncü transferini Villarreal'den Martin Cacares'i alarak yaptı. Cacares için Villarreal'e 17 milyon euro bonservis bedeli ödendi.
Haberin fotoğrafları