kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Gökhan iki tane Burak eder"

Yeni Haber
Trabzonspor'un, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma yaptığı Gökhan Ünal için Trabzon'da imza töreni düzenlendi. ..
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile bazı bordo-mavili yöneticiler katıldı.

Kulüp başkanı Şener, imza töreninde yaptığı konuşmada, Gökhan'ı Trabzonspor'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, ''Göreve geldiğimiz günden itibaren iki yol seçmek durumundaydık. Bir tanesi alt yapıdan ve civardan yetişen futbolcular ile bu olayı gerçekleştirmek ama bu zordu. İkincisi ise yarışan, şampiyonluğa aday, kupalara gidecek bir yoldu. Biz Trabzon insanın yapısına uygun olarak, çok çabuk bir şekilde ikinci yolu seçtik'' dedi.

Artık transferin büyük çoğunluğunu gerçekleştirdiklerini ifade eden Şener, ''Transferlerin yüzde 97'sini tamamladık. Artık transferde gündemden düşmek istiyoruz. Bir ay dinlenmek istiyoruz. Burak transferi de Gökhan'ın alınmasıyla kapandı. Gökhan, 2 tane Burak eder'' diye konuştu.

KOMBİNE BİLETLERDE KUYRUK İSTİYORUZ

Taraftarlardan bir ricasının olduğunu kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bu futbol kulüplerinin taraftarsız olmadığı bir kesin. Onlarla var oluyoruz. Kombine biletlerin alınmasını istiyoruz. Fenerbahçe taraftarları gibi kuyruğa girerek, Galatasaray gibi rekorlar kırarak satın alınmasını talep ediyoruz. Transferde diğer kulüplerle yarışır hale geldik. Trabzonsor'un büyüklüğünün ifadesi olarak, transferde de rakiplerimizle yarışır noktaya geldik. Temmuz ayında kamp var. Kampa kadar transfer gündemini sayfanızdan kaldırın. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha iyi bir Trabzonspor izlettireceğiz.''

Şener, ekonomik olarak çalışmalarının sürdüğünü belirterek, ''Trabzonspor, büyük bir marka. Rahatlıkla borçların altına girer ve çıkar. Gelecek sezonu denk bütçeyle kapatırız diye düşünüyoruz. Trabzonspor, ulusal basında da devamlı bahsedilen bir kulüp oldu. İnşallah arkasını getiririz'' diye konuştu.

GÖKHAN ÜNAL'IN AÇIKLAMASI

Gökhan Ünal da Kayseri'de Trabzonlu arkadaşlarının çok olmasından dolayı Trabzonspor'a karşı her zaman sempatisinin olduğunu ifade ederek, ''Buraya geldiğim için mutluyum. Sonuçta Kayseri'de çok şey yaşadım. Burada da tekrarlamak ve büyük başarılar imzalamak istiyorum'' dedi.Taraftarlara layık olmaya çalışacağını ifade eden Gökhan Ünal, ''Taraftar, bir takım için çok önemli şey. Taraftar, 90 dakika bizi desteklesin. O zaman daha büyük şeyler kazandırırız diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Kendisinin Trabzon'da baskı hissetmeyeceğini düşündüğünü kaydeden Gökhan Ünal, ''Çünkü burada neler yapabileceğimi biliyorum. Trabzon'un yapısını da biliyorum'' dedi.