kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Dün akşam Trabzon'a gelen Gökhan Ünal'ı taraftarlar karşıladı.

Müthiş transfer

ALİ ERDOĞAN
Trabzonspor, geçen sezon transferin en çok konuşulan ismi Kayserisporlu Gökhan Ünal'ı 5 milyon euro'ya kadrosuna kattı. Gökhan 4 yıllık imza attı..
Büyük kulüpleri iki sezondur peşinden koşturan Kayserispor'un yıldızı Gökhan Ünal'ı Trabzonspor aldı. Yaptığı transferlerle dikkat çeken bordo-mavililer, golcü oyuncuya 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık imza attırdı. İmza töreni yönetici Necmettin Aytekin'in Ankara'daki ofisinde yapıldı. Törene Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yöneticilerin yanısıra; Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon milletvekili Mustafa Cumhur, Kastamonu milletvekili Osman Pepe de katıldı. Gökhan için daha önce 8 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kayserispor yönetiminin 5 milyon euroya ikna olması dikkat çekti.

BAŞKAN: SIRA YANAL'DA
Dün akşam Trabzon'a gelen 26 yaşındaki Gökhan için bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir imza töreni daha yapılacak. Başkan Şener, Gökhan'ı takıma kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu sene çok ciddi transferler yaptık. Bundan sonrası hocamızın işi" dedi. Gökhan ise büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, "Galatasaray ve Fenerbahçe de beni istiyordu. Ancak Trabzonspor'a sempatimin olması bu transferi kolaylaştırdı. Çok mutluyum" diye konuştu. Gökhan'ın gelişi sonrası Manisasporlu Burak Yılmaz'dan vazgeçildi. Dün ayrıca daha önce anlaşmaya varılan Ceyhun Gülselam ile 4, Altınordu'dan kaleci Yakup Bugun ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Haberin fotoğrafları