kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Avrupa Futbolu

Değişik bir stil yaratacağım
İNTER Milan, 3 yıllık anlaşma imzalayan yeni teknik direktörü Jose Mourinho'yu basına tanıttı. Milano'da yapılan basın töreninde Inter forması ile poz veren Mourinho, "Takımda çok büyük bir değişiklik yapmayacağım. Değişik bir stil yaratmak istiyorum. Chelsea'deki oyuncularımla çalışmak isterim" dedi.

Carlo Ancelotti Chelsea'de
CHELSEA, Milan'ın hocası Carlo Ancelotti ile anlaştığını açıkladı. Şampiyonlar Ligi'ne finalide veda edip İsrailli hocası Grant'e yol veren İngiliz kulübü, 4 yıllık sözleşme yaptığı Ancelotti'nin emrine 100 milyon euro'luk transfer bütçesi sundu. Milan daha önce Chelsea'nin görüşme talebini Ancelotti'nin reddettiğini açıklamıştı.

Ronaldinho'ya süper teklif
MANCHESTER City, Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho'ya haftalık 200 bin poundluk teklifte bulundu. Brezilya'nın Porto Alegre kentinde görüştükleri Ronaldinho'dan olumlu yanıt alan City, CSKA Moskova'nın golcüsü Jo için de 20 milyon poundu gözden çıkardı.

Ramsey M.United'in oldu
MANCHESTER United, Arsenal'le giriştiği Cardiff Cityli Aaron Ramsey yarışını kazandı. Kırmızı-şeytanların 17 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için Cardiff'e 5-6 milyon poundluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Barcelona ise, Sevilla'dan Seydou Keita ve M.Unitedlı Gerard Pique sonrası üçüncü transferini Villarreal'den Martin Cacares'i alarak yaptı. Cacares için Villarreal'e 17 milyon euro bonservis bedeli ödendi.