kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çalımbay Eskişehir'e doğru

Yeni Haber
Turkcell Süper Lig'e çıkan Eskişehirspor'da, eski kulüp başkanı Halil Ünal, 3 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesi yaptığı görüşmelerin ardından aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Ünal, Eskişehirspor'un şanlı tarihinde birçok başarıya imza attığını belirterek, play-off mücadelesi sonunda Eskişehirspor'un 12 yıl aradan sonra Türkcell Süper Lig'e yükseldiğini kaydetti.

Eskişehirspor'un geçmişindeki güzel günleri tekrar yaşatmak adına aday olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

''3 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesi yaptığım görüşmelerin ardından aday olmaya karar verdim. Amacımız Eskişehirspor'un tarihindeki başarıları yeniden yakalamak, bunun için çalışmak. 'Anadolu Efsanesi' olarak bilinen Es-Es güçlü bir şekilde dönüyor. Eskişehirspor'un Türkcell Süper Lig'de başarılı olması için çalışmalara başladık. Teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda bugün kentte gelecek olan Beşiktaş, Çaykur Rize, Denizlispor ve Ankaragücü gibi takımları çalıştıran Rıza Çalımbay ile görüşüceğiz. Bunun yanı sıra kadromuza katmak istediğimiz yerli ve yabancı yıldız oyuncular ile görüşmelerimiz devam ediyor.''