kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fener'in yeni rotası Guiza

Yeni Haber
Yerli transferinde bombaları patlatmaya başlayan Kanarya, yabancıda da sürprize hazırlanıyor...
Baptista ve Kanoute ile görüşmeler sürerken, özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın çok beğendiği Daniel Guiza için de teklif yapıldığı öğrenildi.

TAKVİM'in haberine göre; forvet arayışlarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe'de yeni bir isim gündemde: Daniel Gonzalez Guiza... Geçtiğimiz sezon Mallorca formasıyla 27 gol atarak İspanya Ligi'nde krallığa ulaşan 28 yaşındaki futbolcuyla Sarı-Lacivertli yönetimin bir süredir temas halinde olduğu ortaya çıktı. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın Guiza'yı çok beğendiği gelen haberler arasında. F.Bahçe'nin, İspanyol yıldızla menajeri aracılığıyla temas kurduğu öğrenildi.

EURO 2008 SONRASINA KALACAK

Kanarya'nın bu görüşmede "EURO 2008'den sonra görüşelim" yanıtını aldığı belirlendi. Mallorca'nın Guiza için istediği 20 milyon euroluk bonservis de Sarı-Lacivertli yönetimi düşündürüyor. Yönetim, Guiza'nın Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans göstermesi halinde fiyatının daha da artacağından endişe ediyor. Öte yandan İspanyol basını dünkü haberlerinde Kanoute'nin F.Bahçe ile anlaştığını yazdı.