kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Geçen sezonun büyük bölümünde sakatlıklar nedeniyle oynayamayan Gökhan Zan, Beşiktaş'ın yeni sözleşme için teklif ettiği 600 bin YTL garanti para ve maç başına 26 bin YTL'yi az bulmuştu.

Zan Zenıt'e çok yakın

FATİH DOĞAN
UEFA şampiyonu Zenit'in teknik direktörü Dick Advocaat; Beşiktaş ve Milli Takım'ın başarılı defans oyuncusu Gökhan Zan'a yeşil ışık yaktı..
Beşiktaş ile sözleşmesi biten tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan yuvadan uçmaya çok yakın. Siyah-beyazlı ekip tarafından yeni sözleşme için teklif edilen rakamı az bulan Gökhan Zan'ı UEFA şampiyonu Zenit yakın takibe aldı. Rus ekibinin teknik direktörü Dick Advocaat, yardımcısının Milli Takım'ın Uruguay ile yaptığı hazırlık maçında verdiği olumlu rapor üzerine bu kez kendisi Gökhan'ı izledi. Zan'ın menajeri Ceylan Çalışkan ile Türkiye-Finlandiya maçını takip eden Advocaat, milli futbolcuyu çok beğendiğini açıkladı.

TRANSFER ETMEYİ İSTİYORUZ
Karşılaşma boyunca sürekli not tuttuğu gözlenen Advocaat maç sonrası, "Gökhan Zan'ı izlemek için geldim. Türkiye'nin çok değerli futbolcuları var. Gökhan başarılı bir oyuncu. Şartlar oluşursa transfer etmeyi istiyoruz" diye konuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, Zenit'te oynayan Fatih Tekke ile ilgili olarak ise "Milli takımda olmamasına şaşırdım. Zenit'te huzurlu değil. Kalma konusunda istekli olmadığını görüyoruz" dedi.