kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
CEM ONUK

'Bizi içten vurdular'

G.Birliği Menajeri Onuk: "Geçtiğimiz sezon deyim yerindeyse içten vurulduk. Bazı futbolcular, kendilerini bu kulübün sporcusu olarak görmedi"..
Gençlerbirliği Genel Menajeri Cem Onuk, geçen sezon yaşadıkları küme düşme korkusunda futbolcuların büyük payı olduğunu söyledi ve oldukça sert bir ifade kullandı: "Geçen sezon içten vurulduk." Onuk, "Bazı oyuncularımız kendisini bu kulübün sporcusu olarak görmedi. Deyim yerindeyse geçen sezon içten vurulduk. Bazı arkadaşlarımız maçlardan 1-2 saat öncesinde bile para konuşuyorlardı. Bunlar benim içimde yaradır. Hatta son Fenerbahçe maçında puan alarak ligde kalsaydık, 1 milyon YTL prim verecektik. Tamam kümede kaldık ama başka takımların başarısızlıkları bunu sağladı. Fakat Fenerbahçe karşılaşmasından sonra soyunma odasına girdiğimde 'Paralar gelsin' diye göbek atan futbolcular vardı. Bu, çok acıydı. Bu nedenle kadroya geniş tutuyoruz ve bu tür arkadaşları takım içinde eliyoruz. Sözleşmesi sürenler içinde bu tür 1-2 oyuncu olabilir. Erhan ve Isaac gibi. Onlar da aynı davranışları devam ettirirlerse, dışlanacaklar" dedi.

"ISAAC SORUNLUYDU"
Isaac Promise konusunda daha aydınlatıcı bilgiler veren Cem Onuk, "Isaac Promise geldiği günden beri sorun yaratıyor. Hiçbir isteğini geri çevirmedik. Ama o, burayı benimsemedi. Son olarak giderken 'Kulübün tesislerini de verseniz artık burada kalamam' demesi üzüntü verici. Öyle bir futbolcuya takımımızda yer vererek hata yapmışız" şeklinde konuştu.