kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Trabzonspor'da 2 imza

Yeni Haber
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Manisaspor'dan Selçuk İnan ve Bursaspor'dan Egemen Korkmaz ile sözleşme imzaladı.

Bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde, Manisaspor'dan Selçuk İnan ve Bursaspor'dan Egemen Korkmaz ile 3'er yıllık ön protokol yaptı.

Daha önce imza töreninde yer alacağı duyurulan Manisasporlu Burak Yılmaz ise gelmedi. Bu futbolcunun menajeriyle son bir görüşme yapılacağı ve küçük detayların netleşmesinin ardından kendisiyle sözleşme imzalanacağı belirtildi.

İmza töreninde konuşan kulüp genel sekreteri Hasan Yener, önceden tespit ettikleri, Türkiye'nin kendi alanlarında en değerli oyuncularıyla anlaşma yoluna gittiklerini ifade ederek, ''Selçuk da Egemen de bizim yıllardır takdir ettiğimiz, takımımıza katmak istediğimiz sporculardı. Bugün kendilerini Trabzonspor'a bağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz'' dedi.Yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde kulüp başkanı Sadri Şener'in verdiği sözler olduğunu anımsatan Yener, ''Bu sözler doğrultusunda önümüzdeki yıl yarışacak, ligde ses getirecek, eski günlerini anımsatacak bir kadro için çalışmalar yürütüyoruz. Şimdi bunun meyvelerini topluyoruz. Bu futbolcuların Trabzonspor'a başarıyla hizmet edeceklerine inanıyoruz. Kendilerine başarılar diliyoruz'' diye konuştu.Yener, imza törenine gelmeyen Burak Yılmaz'ın menajerinin yurt dışında bulunduğunu, yapacakları görüşmeyle bazı küçük detayları netleştirmenin ardından bu futbolcuyla da sözleşme yapacaklarını kaydetti.

-EGEMEN: ''BÜYÜK BİR KULÜBE GELDİĞİM İÇİN MUTLUYUM''

Bursaspor'dan alınan Egemen Korkmaz ise Trabzonspor gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Hedefleri olan bir futbolcu olarak böyle bir takımda oynayacağım için çok mutluyum. İnşallah bu yıl başarılarla dolu bir sezon geçiririz'' dedi.

Bursaspor'da uzun yıllar oynadığını ve takım kaptanlığını yaptığını belirten Egemen, ''Bursa halkına bana gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Böyle bir oyuncu olarak takımdan ayrılırken bazı konularda bana sitemde bulunulmasını normal karşılıyorum. Profesyonelliğin gereği gibi davrandım. Artık yeni bir sayfa açtım. Bundan sonra tek düşüncem Trabzonspor'un başarısı'' diye konuştu.

SELÇUK'UN KONUŞMASI

Selçuk İnan da hedefleri olan bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, ''Artık Trabzonspor'a gelerek büyük bir takımda oynama hedefimi gerçekleştirdim. Bundan sonra Trabzonspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. Trabzonspor, büyük bir camia ve hedefleri var. Hedef doğrultusunda ne kadar yarar sağlarsam o kadar mutlu olurum. Kendi adıma ve camia adına hayırlısı olur'' dedi.

Selçuk, Trabzonspor'da her oyuncuyu beğendiğini, ancak İbrahima Yattara'nın oyun sitili olarak ayrı bir yerinin olduğunu kaydetti. Selçuk, daha çok ön liberoda oynadığını sözlerine ekledi.İmza törenin ardından tesislere gelen bir grup taraftar, yeni transferlere sevgi gösterisinde bulundu.