kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hakan bana küsemez

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı kulüpteki sporculuk kariyeri biten Hakan Şükür için, "Onun bana küsmek ve kırılmak gibi bir lüksü olamaz"ifadesini kullandı..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, sarıkırmızılı kulübe artık bir sporcu olarak değil de futbol elçisi olarak hizmet etmesini bekledikleri Hakan Şükür'ün kendisine küsmeyeceğini iddia etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı'yı makamında ziyaret eden Polat, "Hakan Şükür, Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük isimlerinden biri. Kendisinden artık bir futbol elçisi olarak faydalanacağız. Onun adını taşıyacak futbol okullarından birini Beylikdüzü'ne yapabiliriz. İnsanlar Hakan'ın kırgın olduğunu düşünüyor. Ama Hakan Şükür'ün bana küsmek ve kırılmak gibi bir lüksü olamaz" şeklinde konuştu.

"KİMSEYİ SATMIYORUZ"
İngiltere'nin Newcastle United takımının, bonservisine 11 milyon pound önerdiği Arda Turan için "Satabiliriz" diyen Galatasaray Başkanı, bu kararından da vazgeçtiğini dile getirdi. Adnan Polat, "Gelecek sezon için güçlü ve derinlikli bir kadro kurmayı düşünüyoruz. Gitmek isteyen olursa zorla tutmayız. Ama biz kimseyi satmak istemiyoruz. Sözleşmesi bitenlerle de masaya oturmaya başlayacağız. Bu isimler için de Okan Buruk da var" dedi.