kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zekeriya Beyaz: Dinleniyor olabilirim

Yeni Haber
Başkent'te telekulak tartışması sürerken bir iddia da İlahiyat Profesörü Zekeriya Beyaz'dan geldi. Beyaz, "Telefonumun içinden bir takım anlaşılmayan sesler geliyor ve kesiliyor. Tedirginim, dinleniyor olabilirim" dedi.

İlahiyat Profesörü Zekeriya Beyaz, son günlerde ortaya çıkan özel konuşmaların dinlemesi konusunda son derece rahatsız olduklarını söyleyerek "Ailem ve yakın çevrem beni sık sık uyarıyor. "Aman telefonda konuşmalarına dikkat et, önemli bir şey konuşma' diye. Ben de konuşmalarımı hem resmi yapıyorum hem de kısa kesmeye çalışıyorum" dedi. Beyaz, cep telefonundan görüşme yapmadığı zamanlarda dahi sesler geldiğini belirterek şunları söyledi:

"Telefon masanın üstünde durduğu halde, içinden bir takım anlaşılmayan konuşma sesleri geliyor ve kesiliyor. Bu zaman zaman oluyor ve bir anlam veremiyorum. Çevreme sordum soruşturdum, cep telefonları konuşma halinde olmadığı, fakat konuşmaya açıkken de başkaları tarafından bir dinlenme aracı olarak kullanılabildiğini söylediler. Bilmiyorum son derece rahatsızım ve tedirginim. Ve de Türkiye'miz adına son derece üzgünüm" diye konuştu.

(ANKA)