kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Her konserden önce mutlaka sevişirdim

ŞENGÜL BALIKSIRTI
Konserinden bir gece önce birlikte yemek yediğimiz Julio Iglesias, eskiden "sevişmeden sahneye çıkmadığını" söyledi..
Ünlü şarkıcı Julio Iglesias'la, Sortie'deki konserinden bir gece önce küçük bir grup Nişantaşı Barcode'da akşam yemeği yedik. Yemeğin ev sahipleri, Sortie ve Barcode'un sahipleri olan Erol ve Varol Kaynar'dı... Iglesias yemeğe, konseri düzenleyen EPD'nin sahiplerinden Cüneyt Ortan ile birlikte gelmişti. Yan masada grubundaki dansçılar oturuyordu. Yemekte gayet keyifliydi Iglesias... Gazeteci olduğumu öğrenince "Bir yemekte gazeteci ile yan yana oturuyorum. Bu çok tehlikeli" dedi gülerek. Masadaki hanımlara karşı tabii ki çok ilgiliydi. İltifatlar etti, kur yaptı. Kadınlarla ilişkileri konusunda anlatılanlar bir efsane midir yoksa gerçek midir bilemem ama, Iglesias'ın üç bin civarında kadınla birlikte olduğu, kadınlar için bir "baştan çıkarıcı" olduğu söylenir.

"ARTIK 64 YAŞIMDAYIM"
Iglesias artık 64 yaşında. Ama babasının 80'li yaşlarının sonlarında iki çocuk sahibi olduğu düşünülürse (Gülerek, 'Biliyorsunuz benim üç ve dört yaşlarında iki küçük kardeşim var' derken, bu baştan çıkarıcılığın genetik bir miras olduğunu anlatmaya çalışıyordu) kadınsız bir yaşamdan kolay kolay vazgeçemeyeceği ortada. Yani sekiz çocuk babası olmasına rağmen hâlâ çapkınlığa devam. Nitekim, büyük oğlu Enrique Iglesias kısa süre önce verdiği bir röportajda, sevgilisi Anna Kournikova'ya yakın davranan babasına, "eve girme yasağı koyduğunu" açıklamıştı. Enrique'nin bu açıklaması sorulunca Iglesias sadece "Onu ben yarattım" demekle yetindi, aile içi sırlara girmedi. Ama konuşurken son derece rahattı. Bizi en çok şaşırtan şeyse, sahne öncesi ritüellerini anlatırken yaptığı bir açıklamaydı. Iglesias, "Eskiden sahneye çıkmadan önce mutlaka sevişirdim. Bu benim batıl inancımdı. Böylece konserin çok iyi geçeceğine inanırdım" dedi. "Peki bu gece neler yapmayı planlıyorsunuz" diye sorduk. Cevap şöyleydi: "Bu gece uyuyacağım. Çünkü yarın konserim var ve ben artık 64 yaşımdayım." Iglesias, fiziksel olarak zamana meydan okuyamasa da hâlâ baştan çıkarıcı erkeği oynuyor. Masadaki iki güzel hanıma sık sık iltifatlar ederken, birden birinin ayaklarını elledi ve "Bilekleri ince mi diye bakıyorum. Bu güzel hanımı oğluma alacağım" dedi. Bu arada Iglesias'ın insanlarla, özellikle de kadınlarla iletişimde beden dilini sıkça kullandığını belirtelim.

"KADINLARA ÂŞIĞIM"
Sekiz çocuk babası Iglesias'a "Sizin için hayatın anlamı ne" diye soruyorum. "Kadınlar mı, müzik mi, aile mi?" "40 yıldır şarkı söylüyorum. Gözlerime baktığınızda bunun beni ne kadar mutlu ettiğini görebilirsiniz. Şarkı söyleyerek sizin kalbinize sesleniyorum. İnsanın sadece sesiyle başkalarının kalbine girebilmesinden daha önemli bir şey var mı" diye cevap veriyor. Peki ya kadınlar? "Onlar çok önemli. Bütün kadınlara âşığım" diyor. Ve bir dünya starıyla paylaşılan bu güzel akşam, saat 22.30'da son buluyor. Çünkü Iglesias'ın uyuması ve konserde "baştan çıkarıcı erkeği" oynaması için güç toplaması gerek.
Haberin fotoğrafları