kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
"Kötü niyetim yoktu" diyen Cemal G., genç kadını iş bulabilme ümidiyle aradığını iddia etmişti.

Otelde tacize 13.5 ay hapis

Canan YILMAZ SABAH
Taksim'de 5 yıldızlı otelin spor salonunda bir reklamcı kadını taciz ettiği öne sürülen otel hizmetlisine 13.5 ay hapis verildi..
Reklamcı B.Y.'nin (30) hayatını kâbusa çeviren olay geçtiğimiz kasım ayında Taksim'de bulunan 5 yıldızlı lüks bir otelde yaşandı. İddiaya göre B.Y.'yi ilk olarak 6 Kasım 2007 tarihinde cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir kişi "İç çamaşırın çok güzel. Otele geldiğinde bak sana neler yapacağım" şeklinde sözler sarf etti. Karakola şikâyette bulunan B.Y., tacizlerin sürmesi üzerine savcılığa başvuruda bulundu. Yapılan çalışmalarla Cemal G. isimli şahıs, suçüstü yakalandı. Bilirkişi tarafından hazırlanan raporda soyunma dolabında bulunan notların Cemal G. tarafından yazıldığı belirlendi. Cemal G. hakkında 'taciz' suçlamasıyla 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı.

CEZASI ERTELENDİ
Sanık, Beyoğlu 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki son savunmasında da suçu inkâr etti. Yargılama sonucu Cemal G.'nin taciz suçundan 1 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Mahkeme sanığın 'ertelenmesi halinde bir daha suç işlemeyeceği' kanaatine vararak cezayı erteledi. B.Y.'nin otel aleyhine açtığı 50 bin YTL'lik tazminat davasının seyrini nasıl etkileyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.