kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Asena Bulut (10) İbrahim Bulut (19) Selinay Bulut (4)

Almanya dönüşü TIR altında bitti

Mustafa KOCABAŞ GEBZE
Almanya'da çalışan gurbetçi, dönüş için İstanbul Atatürk Havalimanı'na gitmek isterken Kocaeli'de TIR'a çarptı. Kazada aynı aileden 6 kişi öldü..
Almanya'ya gidecek uçağa binmek üzere Niğde'den İstanbul'a doğru yola çıkan ailenin içinde bulunduğu otomobil, aşırı hız ve uyku yüzünden TEM Otoyolu'nda TIR'a çarptı. Feci kazada otomobilde bulunan 4'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Ölenlerden bir çocuk ile bir kadının Ukrayna uyruklu olduğu öğrenildi.

AŞIRI HIZ, UYKUSUZLUK...
Korkunç kaza dün saat 06.30 sıralarında Kocaeli'nin Dilovası beldesinde meydana geldi. Almanya'da çalışan Bünyamin Bulut, Ukraynalı eşi ve çocuklarıyla birlikte Niğde'ye yakınlarını ziyarete geldi. Almanya'ya geri dönüş için uçak bileti alan Bulut, önceki gece ailesiyle birlikte yola çıktı. İddiaya göre, sürücü Bulut İstanbul'dan kalkacak uçağa yetişmek için aşırı hız yapıp uyuklayınca otomobil kontrolden çıkıp sağ şeritte giden Ali Rıza Eker'in kullandığı TIR'a çarptı.

BABA AĞIR YARALI
Çarpmanın etkisiyle savrulan araçta bulunan Bünyamin Bulut'un çocukları Selinay Bulut (4), Asena Bulut (10), ilk eşinden olan oğlu İbrahim Ethem Bulut (19) olay yerinde, ağır yaralanan kardeşi Feridun Bulut (37), Ukrayna asıllı eşi Ruslana Mysıu (32) ve onun kardeşi Ivan Mysıu (14) kaldırıldıkları hastanede öldü. Ağır yaralanan Bünyamin Bulut (54) ise ambulansla Kartal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaydan sonra gözaltına alınan TIR sürücüsü Eker, otomobil sürücüsünün uyumuş olabileceğini belirtti.