kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fatoş gibisini kim istemez?

* 'Avrupa Yakası'ndaki 'Fatoş' gibi kadınlar mı yoksa 'Plajda'daki rol arkadaşınız Tuba Ünsal'ın yaş grubu mu size daha çok uyuyor?
Fatoş gibi o yaşta bakımlı olursa tabii ki bakarım. Hiçbir erkeğin Fatoş gibi bir kadına 'Hayır' demeyeceğini de biliyorum. Hem tecrübeli, hem bakımlı, hem de hala güzel bir kadın bazen 18 yaşında bir kızdan daha çekici olabilir. Kadın her yaşta güzel aslında. O ilk enerji olursa tamamdır.

* Nasıl bir kadın olmalı?
Ben uzun ilişkiler yaşadım. Biri 5 sene sürdü mesela. Bir kadınla aynı evi paylaşmaya çok erken başladım. Sonra fark ettim ki, bütün erkeksi zevklerimi bu ilişki için erteliyorum. Karşındakinin farklı bir tür olduğunu anlayacak birini istiyorum. Dört, beş kız bir araya gelip konuşmayı seviyor ama aynı şeyi sen söyleyince, "Sevgilim beni istemedi" oluyor. Bunu yapmasın, anlasın...

* Maçlara karışmayan, Playstation'ı elinizden almayan biri...
Evet, tabii ki. Ben onlardan da besleniyorum. Onlar da bana enerji veriyor. Hayatın bütün enerjisini sevgiliden alamayız. O zaman tadı kaçıyor. Sevgilimi aramayı unuttuğumda, kendimi bir korku filminde bulmak istemiyorum. Aramayı unutunca korkuyorum çünkü. Bir anda, günün ortasında ter basan erkek modeli oluveriyorsun o zaman. Ben onu unutmuşsam, o da beni aramamışsa, ortada garip bir gerilim oluyor.