kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Otel çıkışı görüntülenen ünlü çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Hudson yeni aşkıyla çok mutlu görünüyor

Owen Wilson'dan ayrılan ve Lance Armstrong'la yeni bir aşk yelken açan Kate Hudson, aşkıyla Monaco'ya geçti. İlişkileri Cannes'da ortaya çıkan çift, çok mutlu görünüyor..
Hollywood'un en çapkın aktrislerinin başında gelen Kate Hudson, meslektaşı Owen Wilson'la yollarını ayırdıktan hemen sonra dünyaca ünlü bisikletçi Lance Armstrong'la aşk yaşamaya başladı.

ÇOK MUTLULAR

Birlikte Cannes'da düzenlenen Dolce&Gabbana partisine katılan ve gece boyunca sarmaş dolaş olan çift, Cannes'dan sonra Monaco'ya geçti. Monaco'da otellerinden çıkarken bir teknede görüntülenen çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına aldırmayan çift, etrafa gülücükler dağıttı. Ancak çifte yakın kaynaklar ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı. Hudson'dan önce ünlü şarkıcı Sherly Crow'la uzun yıllar aşk yaşayan ve evliliğin eşiğinden dönen Lance Armstrong, ikinci kez Owen Wilson'ın aşkını elinden alıyordu. Çünkü Wilson daha önce de Sherly Crow'la birlikte olmuş ancak Crow onu Armstrong uğruna terk etmişti. Hudson ve Armstrong'a yakın kaynaklar, çiftin birkaç haftadır birlikte olduğunu ve çok mutlu olduklarını dile getirdi. Yıllardır arkadaş olan ancak ilişkilerinin boyutu son birkaç haftada değişen Hudson ve Armstrong'un bir süredir de birlikte yaşadığı iddia ediliyor.

AİLESİ YİNE ENDİŞELİ

Hudson'ın terk ettiği Owen Wilson'ın bu ilişkiye ne yorum yapacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Hudson tarafından terk edilince intihara teşebbüs eden ve zor zamanlar geçiren Wilson için ailesi yine endişe duyuyor. Hudson'ın bu yeni ilişkisinin onu çok derinden etkileyeceğine inanan Wilson ailesi, ünlü aktörü bir an olsun yalnız bırakmıyor. Owen Wilson ise Hudson ve Armstrong ilişkisine dair henüz bir yorum yapmadı.
Haberin fotoğrafları