kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Paris: Seneye anne olacağım!

Bir süredir Benji Madden'le aşk yaşayan Paris Hilton, artık anne olmak istediğini açıkladı. In Touch'a konuşan Hilton, "Önümüzdeki sene doğuracağım" dedi..
Bir süredir Nicole Richie'nin nişanlısı Joel Madden'in ikizi Benji Madden'le aşk yaşayan Paris Hilton, önümüzdeki sene anne olmak istediğini açıkladı. In Touch dergisine konuşan güzel varis, ilişkilerinin ciddi olduğunu ve bir çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi. Güzel yıldızla 6 yıldır arkadaş olan ve son birkaç aydır aşk yaşayan Benji Madden de, "Paris'i her zaman iyi bir eş ve anne olarak düşünmüşümdür. Hayatımın sonuna kadar onunla birlikte olmak ve bir aile kurmak istiyorum" diyor. Geçtiğimiz ocak ayında doğum yapan kankisi Nicole Richie'nin bebeği Harlow'la yakından ilgilenen Hilton, "Nicole'ün kızına baktıkça ne kadar çok anne olmayı istediğimi anladım. Joel de amca olduğu için çok mutlu ama kendi bebeği olsun istiyor" diye konuştu.

TEYZELİK YAPIYOR
Çok iyi bir anne olacağına inanan Hilton, "Küçük köpeklerime gözüm gibi bakıyorum. Çocuğum olmadığı için tüm şefkatimi onlara veriyorum. Bir bebeğim olduğunda nasıl bir anne olacağımı çok iyi biliyorum" dedi. Nicole Richie'nin annesi Brenda Richie, Hilton'un çocuklarla da çok iyi anlaştığını belirterek; "Paris'in içinde çok şefkatli bir taraf var ve bunu kimse bilmiyor. Harlow'a çok iyi teyzelik yapıyor" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları