kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Elveda Rumeli' ekibi Uludağ Üniversitesi'ndeydi

İsmet ACAR/BURSA
atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Elveda Rumeli'nin ekibinin bir kısmı, Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında, öğrencilerle buluştu..
atv'nin sevilen dizisi 'Elveda Rumeli'nin yapımcısı Tarkan Karlıdağ, senaristleri Alican Yaraş, Özge Efendioğlu ve Nuran Efendioğlu ile oyunculardan Ertan Sabah ve Gülçin Santırcıoğlu, Uludağ Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen bir söyleşiye katıldı. Dizi ekibini büyük bir coşkuyla karşılayan üniversiteliler, etkinlikten saatler önce söyleşinin gerçekleştirileceği 200 kişilik salonun önünde kuyruklar oluşturdu. İzdiham nedeniyle, öğrenci ve öğretim görevlilerinin bir kısmı salona alınamadı, bir kısmı da söyleşiyi yerde oturarak izlemek zorunda kaldı.

SENARİSTLERDEN TÜYO ALDILAR

Dizi ekibini soru yağmuruna tutan öğrencilerin en çok merak ettikleri konu; dizinin ne kadar devam edeceği oldu. 'Elveda Rumeli'nin uzun soluklu olacağını öğrendikten sonra rahatlayan üniversiteliler, dizide yaşanan aşklarla ilgili sorular da sordu. Senaryo grubundan bu konuda bazı ipuçları elde etmeyi başaran gençler, söyleşinin finalinde dizinin oyuncularıyla fotoğraf çektirdi. Dizi ekibine, günün anısına bir plaket armağan edildi.