kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İlle de Roman olsun ister çamurdan olsun

Bülent İPEK
Sadece Romanlar'ın yarışacağı 'İlle de Roman Olsun' isimli yeni bir yarışma programı için son sürat hazırlıklar sürüyor. Yarışmanın jürisinde Müjdat Gezen, Hüsnü Şenlendirici ve Melek Baykal yer alacak..
Televizyon yarışmaları sınır tanımıyor. Şimdi de Romanlar, şarkı ve dans yeteneklerini yarıştıracak. 'İlle de Roman Olsun' adlı yarışma programının jüri heyetinde; eski filmleri ve yaptığı TV tiplemelerinde Romanlar'a yer veren Müjdat Gezen, Roman klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve 'Cennet Televizyon yarışmaları sınır tanımıyor. Şimdi de Romanlar, şarkı ve dans yeteneklerini yarıştıracak. 'İlle de Roman Olsun' adlı yarışma programının jüri heyetinde; eski filmleri ve yaptığı TV tiplemelerinde Romanlar'a yer veren Müjdat Gezen, Roman klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ve 'Cennet Mahallesi' dizisinde ve 'Romantika' müzikalinde bir Roman kadınını oynayan Melek Baykal yer alacak.

YOĞUN İLGİ VAR!
Önümüzdeki günlerde Show TV'de başlaması planlanan yarışmanın sunuculuğunu ise 'Cennet Mahallesi' dizisinin başrol oyuncuları Çağla Şikel ve Alişan yapacak. Yarışmaya Romanlar'ın büyük ilgi gösterdiği ve bu yarışmayla birçok gizli yeteneğin keşfedileceği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları