kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
LAHMACUN KURBANININ ANNESİ

Alkollüydüm, hiçbir şey hatırlamıyorum'

Mustafa KAYA / SABAH
Dolmuşta lahmacun tartışması yüzünden öldürülen Üstünkokan defnedildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 zanlı tutuklandı. Zanlı Erdal Ş., "Alkollüydüm" dedi..
Taksim-Aksaray dolmuşunda kendilerini lahmacun yediği için uyaran şahsı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Mahkemede Demircan Üstünkokan'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Erdal Ş. cinayet günü bir barda eğlendiklerini ve alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını ve pişman olduğunu söyledi. Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri'nin operasyonu sonucu Özcan D. ve Orhan Ç. olaydan kısa süre sonra yakalandı. Cinayeti işlediği öne sürülen Erdal Ş. ise saklandığı Azeri uyruklu Açalıf A.'nın evinde yakalanarak gözaltına alındı. Sabah saatlerinde Beyoğlu Adliyesi'ne sevk edilen 4 zanlı, Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgularının ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Erdal Ş., Özcan D., Orhan Ç. ve Erdal Ş'yi evinde saklayan Azeri uyruklu Açalıf A. Bayrampaşa Cezaevi'ne gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ
Demircan Üstünkokan'ın (36) cenazesi Adana'nın Alihocalı köyünde toprağa verildi. Kardeşleri Şaban ve Emrah, "O kendini eğitime atamıştı. Güneydoğu'daki çocuklara sürekli kırtasiye yardımı yapıyordu" dedi. 7 çocuk annesi Fehime Üstünkokan, "Ben seni Anneler Günü'nde bekliyordum, cenazen geldi" diyerek ağıt yaktı.
Haberin fotoğrafları