kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Anne olmak için acelem yok!

George Clooney'nin yönettiği 'Leatherheads' ile gündemde olan Renee Zellweger, "Çocuk yapmak için önce baba lazım" dedi ve ekledi: Çocuk olursa, bu işi bırakabilirim!..
Beyazperdenin Oscarlı güzellerinden Renee Zellweger, aşk hayatında yaşadığı şanssızlıklardan dolayı, anne olmanın hayalini bile kurmuyor! Ünlü country şarkıcısı Kenny Chesney ile süren 4.5 aylık evliliğinin ardından, aşk hayatında bir türlü aradığını bulamayan Zellweger, Hollywood'un müzmin bekar aktrislerinin başında geliyor.

HAYATIM SİRK GİBİ
Evlilik ve annelik fikrine hiç yakın olmayan ünlü yıldız, "Çocuk yapabilmeniz için önce baba adayını bulmanız gerekiyor. Bir gün çocuk sahibi olacaksam, tüm önceliğim o olur. İşim geride kalabilir, hatta oyunculuğu bırakabilirim" diyor. İşte güzel aktrisin samimi itirafları...

* Anne olduğumda, oyunculuk kariyerim için oturup bir plan yaparım. Çocuğumu asla ihmal etmem. Şu sıralar sadece teyzelikle yetiniyorum ve bu konuda da çok başarılı olduğumu söyleyebilirim.

* Film çekimleri için sürekli geziyorum, bu nedenle yerleşik bir düzene geçmem imkansız. Geçen hafta Kanada'daydım, sonra Miami'ye geçtim. Önümüzdeki günlerde de yeni filmin çekimleri için Maryland'e taşınacağım.

* Evim Bel Air Los Angeles'ta. Orada yaşamayı seviyorum, birçok arkadaşım da bana komşu...

* İleride bir gün hiç değişmeyecek bir evim ve düzenim olacak ama şimdi bu sirke benzeyen hayatımdan mutluluk duyuyorum.

* George'la (George Clooney) hiçbir zaman aramızda bir aşk yaşanmadı. İlişki yaşadığımızı ölene dek reddedeceğim. O benim eski dostum.

* Ünlü olmanın en kötü yanı, çevrenizdeki herkesin size karşı samimiyetsiz ve yapmacık davranmasıdır.
Haberin fotoğrafları