kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Kansu, 'Dudaktan Kalbe'de hafifmeşrep ve delidolu bir kadını canlandırıyor.

Ekranların son 'Gözde'si en son 4 yıl önce aşık olmuş

'Dudaktan Kalbe' dizisinin 'Nimet'i Gözde Kansu; en son ne zaman aşık olduğundan, en son neye güldüğüne kadar hayatındaki 'son'ları açıkladı. İşte Kansu'dan özel itiraflar.....
* En son ne zaman haksızlığa uğradığınız?
İki hafta önce çok beğenerek bir ayakkabı satın almıştım. Sonra aynı ayakkabının indirime girdiğini gördüğümde, haksızlığa uğradığımı hissettim.

* En son ne zaman akşamdan kalma oldunuz?
'Dudaktan Kalbe' dizisinden bir arkadaşımızın doğum günüydü. Ekipçe dışarıda çok eğlenceli bir gece geçirdik. O gecenin sabahında yaşadığım başağrısı feciydi. Akşamı güzel de, ertesi günü çok zor geçiyor.

ÇILGIN BİR EKİBİZ!

* En son ne zaman çılgınca dans ettiniz?
Aynı doğum günü partisinde. İnsanın çalıştığı ekiple iş sonrası bu kadar eğlenmesi şahane. Biz, hiç fire vermeden çılgınca dans etmeyi seven bir ekibiz!

* En son ne zaman uykunuz kaçtı, uyuyamadınız?
Geçen hafta çekimden geç saatte eve döndüğümde yastıkla bir türlü anlaşamadık. Daha fazla direnmedim ve kalkarak, gün ağarana kadar yazı yazdım.

DİYET YAPMAM!

* En son ne zaman spor yaptınız?
Düzenli olarak Metrocity'deki Essporto'ya gidip, spor yapmaya çalışıyorum. En son iki saat yüzdüm.

* En son ne zaman diyet yaptınız?
Çok uzun zamandır diyet yapmıyorum. Aslında enteresan ama diyetler benim iştahımı daha çok açıyor. Genellikle zaten az yediğim için özellikle diyet yapmamaya çalışıyorum.

* En son ne zaman sağlıksız şeyler yediniz?
Her gün yiyorum. Ucundan azıcık şeklinde, her canım istediğinde yiyorum.

MEVLANA OKUYOR

* En son ne zaman biri sizi öptü?
Geçenlerde Kanyon Alışveriş Merkezi'nde dolaşırken yanıma bir teyze geldi ve geçen yıl Tiyatro İstanbul'da oynadığım 'Kaçamak' adlı oyunu çok beğendiğini söyledi. Tebrik edip, öptü.

* En son ne zaman birine, 'sana aşığım' dediniz?
4-5 yıl önce. Sonra da aralıklarla tekrarladım.

* Ve son sözünüz?
Her sonu hissettiğimde Mevlana'nın şu sözleri aklıma gelir: 'Her gün bir yerden göçmek ne iyi/ Her gün bir yere konmak ne güzel/ Bulanmadan donmadan akmak ne hoş/ Dünle beraber gitti cancağızım/ Ne kadar söz varsa düne ait/ Şimdi yeni şeyler söylemek lazım."
(Hülya Dergisi)