kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Katie giderek Tom'a benzedi

'Üzüm üzüme baka baka kararır' derler... Tom Cruise'un eşi Katie Holmes'ün durumu tam da bu söze uyuyor. Davranışlarıyla ünlü aktöre giderek benzeyen güzel yıldızın Tom Cruise'u taklit ettiği iddia ediliyor..
Bir röportajında "Tom beni her an güldürmeyi başarıyor" diyen Katie Holmes, bu gülüşünü Cruise'dan almışa benziyor.

Tom Cruise'la evlendikten sonra saçlarını kısa kestiren güzel yıldızın, saç modeli eşine benziyor. "Tom kendimi dünyanın en güzel kadınıymışım gibi hissettiriyor" diyen Holmes, tarzı konusunda eşinden ilham alıyor.

Cruise, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi çok seviyor. Onun şöhretiyle kendi şöhretini pekiştiren Holmes de eşi gibi davranıyor.

Evlenmeden önce liseli bir genç kızdan farklı giyinmeyen Katie Holmes, Cruise'la evlendikten sonra stil ikonlarına benzeyen tarzıyla öne çıkıyor.

Tom Cruise'un kendisine özgü olan bu poz verme stilini Katie Holmes ondan çalmışa benziyor.

Okul yıllarında sporla çok fazla iç içe olmadığını itiraf eden Katie Holmes'ü düzenli spor yapan Tom Cruise bu konuda da çok etkilemişe benziyor.

SURI İÇİN YENİDEN DENİYORLAR
Son haftalarda mutlu çiftin arasına kara kedi girdiği söyleniyor. 18 Nisan'da Suri'nin yaşgünü için bir parti veren çiftin, Suri için ilişkilerine yeniden bir şans verdiği söyleniyor.
Haberin fotoğrafları