kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

En gudubet halimle görülüyorum!

* Sizin rollerinizde genel bir tarzınız vardı aslında; modern, eğitimli, güçlü kadın imajı...
İ.F.:
Aslında benim öyle klasik bir çizgim yok ama birileri röportajlarda bunu üzerime yapıştırdı. Galiba bazı projelerin biraz daha gündemde olmasıyla ilgili bu...

* Ama bu rol, diğer oynadığınız karakterlerden daha farklı gibi... İ.F.: Evet şöyle farklı; sıradışı diyebileceğim ve içinde çatışmaları barındıran ve ruhsal anlamda renkli bir karakter. Üzerinde bol bol düşünmeyi gerektiren, iç sancıları bol olan... Zaten böyle karakterlerden haz alıyorum.

* Filmin afişinde çok farklı gözüküyorsunuz...
İ.F.:
Burnumla ilgili ufak bir değişim yaptım, ondan olabilir mi acaba? (gülüyor) Aslında doğru söylüyorsunuz. Ben de bir başkasına bakıyormuşum gibi geliyor. Neredeyse hiç makyaj yapmadık. Hatta tecavüze uğramış bir kadın olduğum için oldukça yüzümü çökertmeye ve bakımsız göstermeye çalıştık. Olabildiğince gudubet bir görüntüm var biliyorum! Saçımın yapılmadığı, makyajsız, en paspal halimle oynadığım bir rol oldu. Ama ben sevdim bunu. Bazı yerlerde biraz tatsız da görünüyorum ama olsun varsın. (gülüyor)

* Hakkınızda internette çok fazla bilgi bulamadım. Nasıl bir yaşantınız var, neler yaparsınız?
İ.F.:
Kendi kendime yaşıyorum; alçak gönüllü, sade bir yaşantım var. Fotoğrafa meraklıyım. Gezmeyi, doğayı, tarihi ve hayvanları çok seviyorum.

* Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?
İ.F.:
Evlenmeyi çok kesin bir biçimde düşünmedim. Bunun çok da şart olduğunu sanmıyorum. Ancak Türkiye ortamında sadece çocuk için böyle bir şeye zorunlu kalabilirsiniz.

* Peki ya çocuk istemez misiniz?
İ.F.:
Emin değilim, dünyanın gidişatına pembe gözlüklerle bakamıyorum. İlle de anneliği yaşamak istiyorum gibi bir durumum da yok.