kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ŞUBAT 2008

Katie tarzını Suri'den çalıyor!

Tom Cruise'la evlendikten sonra şık giyim tarzıyla stil ikonları arasına girmeyi başaran Katie Holmes, seçimlerinde ilhamını minik kızı Suri'den alıyor..
Elbisesini kıskandı
Kızını Helena&Harry markalı elbisesinin içinde gören Holmes, Suri'nin şıklığını kıskanmış olacak ki, aylar sonra bir film galasında Suri'nin elbisesine benzeyen ünlü modacı Alexander McQueen imzalı bir kıyafet giydi.

Kırmızıyı seviyorlar
Küçük Suri, kırmızıya bayılıyor. Henüz iki yaşında olmasına rağmen kıyafetlerini kendisi seçen Suri, geçtiğimiz ekim ayında Juicy Couture Kids'ten alınan kırmızı mantosuyla görüntülenmişti. Ardından ocak ayında Katie Holmes da Suri'ninkine benzeyen bu kırmızı paltosunu giydi.

Birinin elbisesi ötekinin eteği
Geçtiğimiz mart ayında Almanya'da bu kareli elbisesiyle annesinin kucağında basına poz veren Suri, Katie Holmes'e ilham verdi. Ünlü yıldız da yine Almanya'da bu kez kızının elbisesinin deseninde uzun bir etek giydi.

Hırkaları bir örnek
Serin yaz günlerinde üşümemek için Almanya'da şık hırkalarını üzerinden çıkarmayan Suri'yi, aylar sonra annesi de takip etti.

Saçları da aynı
Ünlü aktris, kızıyla bir örnek saç modeli kullanmayı tercih ediyor. Suri'nin saçlarını Hollywood'un en ünlü saç stilistlerinden Enzo kesiyor.
Haberin fotoğrafları