kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlenme teklifi aldığım o anı asla unutamam!

İLKER GEZİCİ - MAGAZİN
Uzun zamandır birlikte olduğu Emre Altuğ'dan babasının mezarı başında evlenme teklifi alan Çağla Şikel: Emre bana unutamayacağım bir an yaşattı. Gelinliğimi Cengiz Abazoğlu dikiyor. Yaz sonu evleneceğiz.....
Geçtiğimiz günlerde babasının mezarının başında bir süredir birlikte olduğu Emre Altuğ'dan evlenme teklifi alan Çağla Şikel, mutluluktan havalarda uçuyor.

GÖZYAŞLARIM KARIŞTI
Güzel manken, önceki gün katıldığı bir tanıtımda, duygularını şu sözlerle anlattı: "Mezarlıkta aldığım evlenme teklifi beni gerçekten çok şaşırttı. Hüzün ve mutluluk gözyaşlarım birbirine karıştı. Emre bana hayatıma damga vuran, hiç unutamayacağım bir an yaşattı." İlk kez evlenme teklifi aldığını belirten genç manken, yaz sonunda evlenmeyi düşündüklerini dile getirdi. Düğün yeri ve tarihi ile ilgili net bilgi vermek için erken olduğunu belirten Şikel; "İstanbul'da dünya evine gireceğiz. Çeşme'deki tatilimiz bittikten sonra, düğünü nerede yapacağımıza karar vereceğiz" dedi. Elindeki söz yüzüğüyle dikkat çeken ünlü manken, "Emre yüzüğümü erkenden taktı ama daha beni istemeye gelecekler" diye konuştu. Gelinlik provalarına önümüzdeki hafta başlayacağını belirten Şikel, ekledi:

ABAZOĞLU DİKECEK
"Gelinliğimi Cengiz Abazoğlu dikecek. Her şeyin kusursuz olmasını istiyoruz. Bu konu hakkında konuşmadık ama ben anne olmak için de sabırsızlanıyorum. Kendimi anneliğe hazır hissediyorum. Emre de istiyor çocuk sahibi olmayı."