kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Annenizin tarzına göre hediye seçin

Tülin KERMEN
Anneler günü hediyesini 'sorun' edenlerden mi, yoksa sorun etmeyenlerden misiniz? Benim seçtiğim anneler günü hediyeleri bunlar... Ne yazık ki ben 'ona', anneme alamasam da :(, siz alın derim...

Yeni anneye...
Ne aşklar var! Paul Smith, eşine gül almak varken, kendi gülünü kendi yaratmış ve bir de bu güllerden parfüm yapmış. Çocukları bir ile üç yaş arasındaki annelere, çocuklar yerine babalar hediye alır. Paul Smith Rose mükemmel bir parfüm; hem aşk, hem minnet, hem de emek yüklü.

Bakıma vakti olmayan anneye...
Annenizin bakımlı olmasını istiyor musunuz? Bahane olarak size sürekli vakitsizlikten mi bahsediyor? Çözüm bu hediyede... Bobbi Brown Quick Face (hızlı makyaj) koleksiyonundan bu seti alıyorsunuz, anneniz de 5 dakikada bakımlı oluyor. 00.01: Göz çevresindeki koyu halkaları, pembe veya şeftali tonlu Corrector ve sarı tonlu Creamy Concealer ile aydınlatıyor. 00.02: Cildin lekeli, koyu ya da pürüzlü görünen bölgelerine parmaklar yardımıyla veya makyaj süngeriyle noktasal olarak fondöten uygulanıyor. 00.03: Pot Rouge'un doğal bir tonuyla yanaklara sağlıklı bir parlaklık veriliyor. 00.04: Canlı ve ışıltılı bir görünüm yaratmak için dudakla aynı doğal tonda bir dudak kalemi uygulanıyor. 00.05: Long-Wear Cream Shadow'un doğal bir tonu ve siyah maskarayla gözler belirginleştiriliyor.

Kaliteyi seven anneye...
Silk&Casmere'de, çok güzel yazlık ipek ürünler var. Belli yaşa gelmiş kişiler, lükse tutkun olurlar. İpek de onlar için en uygun hediyelerden biridir. Onlara en iyisini almak da evlatlarının görevi değil mi?

Yalnız anneye...
Valla boşanmak süper moda bir durum ve etraf yalnız annelerle dolu! İşte en esprili hediye bu; erkek formunda ütü masası. Hem kullanışlı, hem de ironik! Ütü masasına, eski kocasının ismini takabilir mesela. www.firebox.com sitesinde satılıyor.

Sürekli rejimde anneye...
Valla rejimde olmak ya da olmamak hayatımızın en belirleyici unsuru artık. Kadınlar kadar erkekler de rejime giriyor günümüzde... Annenizin rejimi kolay ve başarılı geçirmesini ister misiniz? İşte o zaman onu Herbalife ürünleriyle tanıştıracaksınız. Ona, size çocukluğunuz boyunca yaptığı kurabiyeler tadında bir rejim sunma şansınız var çünkü... İnanın mükemmel ve işe yarayan bir hediye.

Şımartmak istediğiniz anneye...
Herkes şımartılmak ister, siz de onu bir gün olsun şımartın ama en iyisiyle... Denizlerin derinliklerinden gelen Lamer markasının ürünleriyle Harvey Nichols'ta yapılan bakımı, teyzeme hediye etmeyi düşünüyorum. Mükemmel bakım mükemmel teyzeme çok yakışır çünkü!
Haberin fotoğrafları