kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kadınlar estetik günü düzenliyor

Aslı ORTAKMAÇ
Estetik kliniğinde buluşan kadınlar kişi başı 500 dolar vererek, her ay aralarından birine istediği estetik operasyonu yaptırıyor..
Yeni Aktüel dergisi bu haftaki sayısında, ev kadınları arasındaki yeni eğilime dikkat çekti. Ev kadınları artık "kabul günlerinde toplanıp pasta börek yemek" yerine, "estetik günleri" düzenleyerek formlarını korumaya çalışıyor. Girişimci ev kadınlarının ve hizmet yelpazesini genişletmek isteyen estetik merkezlerinin ortak çözümü, artık "estetik günleri." Estetik merkezinde gün düzenleyen ev kadınları, sadece "ne hazırlayacağım" derdinden değil, yağlanmalardan kırışıklıklara kadar her türlü estetik problemden kurtuluyor, "gün"ün sonunda evlerine çok daha güzel ve bakımlı dönüyor. İstanbul Bahçelievler'de bir estetik kliniğinin üst katındaki kafeteryada toplanan kadınların masalarında taze meyve ve diyet besinler dikkat çekiyor. Kadınların sohbetleri daha çok estetik ve güzellik konularına odaklanıyor. Aslında bu kadınlar, her ayın son cuma günü estetik kliniğinde buluşup sohbet ederken bir yandan da aralarından birine estetik operasyon yaptırıyor.

KİŞİ BAŞI 500 DOLAR
Estetik gününe katılanlar kura çekerek, toplanan paranın sırasıyla kimlere verileceğini belirliyor. Sonra estetik merkeziyle, istenen operasyonun maliyeti için sıkı bir pazarlık yapıyorlar. Estetik gününde kişi başına katılım payı 500 dolar. Estetik günlerinin ev hanımları arasında iyice yaygınlaşması ve "altın gününün" papucunu dama atması bekleniyor.
Haberin fotoğrafları