kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Teknik direktör Sedat Gezer'in kızı Seda ile oğlu Sertaç Gezer, babalarının tabutları önünde birbirlerine destek olmaya çalıştı.

50 kuruşluk simit cinayeti

İlhan DEMİRCİOĞLU-Ali BALCI / SABAH
Bafra Belediyespor'u basanlardan Nuri Söyleyen'in fanatik taraftar olduğu, telefonda Müdür Engin Özarslan'la tartıştığı için saldırı düzenlediği anlaşıldı...
İLİŞKİLİ HABERLER
50 kuruşluk simit cinayeti
Bafra'da teknik direktör ile antrenörü öldürenlerden biri olduğu iddia edilen İsmail Aydın yakalandı. Simit fırını sahibinin damadı olan Aydın'ın satılacak simit sayısını belirlemek için "Maç seyircili mi seyircisiz mi?" diye kulübü aradığı, kulüp müdürünün terslemesi üzerine, saldırıyı düzenlediği ileri sürüldü.


Samsun'da Bafra Belediyespor kulübünü önceki gün basarak teknik direktör Sedat Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt'u öldüren ve kulüp müdürü Engin Özarslan'ı yaralayan 4 saldırgandan 2'si önceki gece yakalandı. Olaydan sonra kaçarken kullandıkları minibüs, Bafra'ya 5 kilometre mesafedeki Yakıntaş Köyü'nde arıza yapan saldırganlar, minibüsü görünmemesi için bir tarlaya terk edip kaçtı. Gece boyunca operasyonları sürdüren polis ise gözaltına aldığı 9 şüphelinin fotoğraflarını çekerek, olaydan yaralı kurtulan kulüp müdürüne gösterdi.

'CEZA ALDIK MI?' DİYE ARADI
Kulüp müdürü saldırıyı gerçekleştiren Nuri Söyleyen ve Fethi Bulut'u teşhis etti. Bu teşhisin ardından suçlarını itiraf eden saldırganlar, İsmail Aydın ve Mustafa Şimşek'in de kendilerine yardım ettiklerini anlattı. Zanlıların ve yaralı kulüp müdürünün ifadelerine göre olayın basit bir tartışmadan çıktığı belirlendi. İddiaya göre, 2 hafta önce oynanan Bulancakspor maçında seyirci toplu küfür edince, federasyon Bafra Belediyespor'dan savunma istedi. Bunun üzerine Bafra Belediyespor'un sahasının bir maç kapatılacağı yorumları yapılmaya başladı. İlçede bir tekel maddeleri dağıtım şirketi ile bir temizlik şirketi bulunan ve aynı zamanda fanatik bir Bafra Belediyespor taraftarı olan Nuri Söyleyen de iddiaya göre, olaydan 20 dakika önce kulübü arayarak, takımın ceza alıp almadığını ve bu hafta yapılacak olan Çorumspor maçının seyircili mi seyircisiz mi oynanacağını öğrenmek istedi.

TELEFONU YÜZÜNE KAPATTI
Ancak, Söyleyen'le telefonda görüştüğü kulüp müdürü Ergin Özarslan arasında tartışma çıktı. Söyleyen'i tersleyen kulüp müdürü telefonu da sertçe kapattı. Bu durumu gururuna yediremeyen Söyleyen de yanında çalışan Fethi Bulut ile İsmail Aydın ve Mustafa Şimşek'i de alarak 20 dakika sonra kendisine ait minibüsle kulübe geldi. Burada yeniden başlayan tartışmaya teknik direktör Sedat Gezer ile kaleci antrenörü İsmail Kurt da katıldı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, yanında getirdiği silahını çıkaran Nuri Söyleyen, odadaki üç kişiye kurşun yağdırdı.
Haberin fotoğrafları