kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HALKA AÇABİLİRİZ’ Boyner, "2010’da 1 milyon üye hedefine ulaşırsak halka açılabiliriz. Benim için halka açılmak için 2 şart var. Birincisi finansal rakamları iyi olacak. İkincisi müşterisi çok olacak. Bu anlamda Back-Up halka açılmaya çok uygun" dedi.

Boyner: Back-Up ile düğünden kaçan gelini ailesine kavuşturduk

İLİŞKİLİ HABERLER
Boyner: Back-Up ile düğünden kaçan gelini ailesine kavuşturduk
Boyner Holding Murahhas Azası Cem Boyner, çok yönlü özel hizmet paketi olarak nitelendirilen ve 5 yıl önce kurdukları Back-Up'ın 'dile benden ne dilersen' formatına dönüştüğünü söyleyerek, "Mesela son olarak yaklaşık 3-4 hafta önce bir anne bizi arayarak kızının düğünden kaçtığını, onu geri getirip getiremeyeceğimizi sordu. Biz de Adana'dan kaçan kızı Trabzon'da bulup annesinin yanına götürdük. Tüm bunlar 48 saat sürdü. Ama duyduk ki, kız daha sonra kendi isteğiyle evlenmiş" dedi.

'VELİ TOPLANTISINA DA GİDERİZ'
"Kimi arayacağınızı bilemediğinizde bizi arayın" sloganıyla hareket ettiklerini vurgulayan Boyner, 81 ilde her türlü talebe cevap vermek için 5 bin kurumla anlaşmalı olduklarını ifade etti. "Tek tek hizmet veren var, ama bizimki hiç sınır koymayan hayatın 360 derecesini de kapsayan bir paket" diye konuşan Boyner, bu anlamda dünyada tek olduklarına işaret etti. Bulmacada çıkan kelimeyi soranlardan veli toplantısına gidemeyeceklere yardıma, sıkıntılarını paylaşmaktan doktor ve avukatlık hizmetlerine kadar her talebe cevap verdiklerini kaydeden Boyner, "Bunlar fantezi gibi görülebilir ama sizin istediğiniz başınıza geldiği zaman mucize" dedi. 2003 yılında 50 bin olan üye sayılarının 157 bine ulaştığını belirten Boyner, 2007'de 20 milyon YTL olan cironun, bu yıl sonunda 60 milyon YTL'ye ulaşmasını beklediklerini kaydetti. Günde ortalama 650 çağrıya cevap verdiklerini söyleyen Boyner, bu yıl içinde yarım milyon kişiye, 2010 yılında ise 1 milyon kişiye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Grup müşterilerle işi çok büyütebileceklerini ifade eden Boyner, "Yurtdışı konuşmaları da başladı. Yurtdışında yayılmasında en büyük engel marka, tanınmışlık ve güven ilişkisi... Türkiye'de bundan çok istifade ettik" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları