kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ankara'da sıkışmalı kaza

Yeni Haber
Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 5 aylık hamile kadın ve karnındaki bebeği öldü, 2 kişi yaralandı. Bir servis aracının, kavşaktan dönmeye çalışan otomobile yandan çarpması sonucu, 5 aylık hamile olan anne ile bebeği olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Eryaman Devlet Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şehir merkezinden Sincan yönüne gitmekte olan Şaban Aydın yönetimindeki 06 C 5786 plakalı servis aracı, Mustafa Kantaş (26) idaresindeki 06 TRB 50 plakalı otomobile Eryaman Devlet Mahallesi kavşağından yandan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan ve 5 aylık hamile olduğu öğrenilen Nurdan Kantaş (20) ve karnındaki bebeği olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan Mustafa Kantaş ile annesi Güldane Kantaş (50) ise araç içerisinde sıkıştı.

Kaza yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun süreli yaptığı uğraşlar sonucunda sıkıştıkları yerden kurtarılan, Güldane Kantaş, Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi'ne, Mustafa Kantaş ise Ankara İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza haberini alarak olay yerine gelen kazazede yakınları, sinir krizi gerçirdi. Çevredeki vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilen kazazede yakınları, yaralıların kaldırıldığı hastaneye gitti.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan Nurdan Karataş'ın cesedi ise Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazaya karışan servis aracı sürücüsü Şaban Aydın ise gözaltına alındı.

CİHAN