kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Prof. Dr. Zekeriya Beyaz

300 erkekle aldatılan kocanın tanığı Beyaz

Canan YILMAZ SABAH
Yazdığı kitapta 300 erkekle birlikte olduğunu anlatan İngilizce öğretmeni Y.Y.'ye boşanma davası açan kocası, ilahiyat profesörü Zekeriya Beyaz'ı tanık gösterdi..
Çıplak Tenimin Hafızası' isimli kitabında 300 erkekle birlikte olduğunu öne süren Şebnem Berrak takma isimli İngilizce öğretmeni Y.Y.'den boşanmak için dava açan A.Ç.Y., tanık olarak ilahiyat profesörü Zekeriya Beyaz'ı gösterdi.

EŞİNİ BEĞENMEZDİ
Çiftin boşanma davasına önceki gün Aile Mahkemesi'nde devam edildi. Davacı A.Ç.Y.'yi avukat Elmas Bıyıklı Gençer, davalı Y.Y.'yi ise avukat Atilla Karahan'ın temsil ettiği duruşmaya davacı tanıkları Semiha Baksı ile Hülya Sağlam katıldı. Semiha Baksı, ifadesinde davalı A.Ç.Y.'nin efendi kişiliğine karşın eşi Y.Y.'nin dengesiz bir kişiliğine sahip olduğunu belirterek, "Bursa'nın seçkin ailelerinden biri olan A.Ç., Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'ni birincilikle kazandı. Aynı üniversitede okurken tanıştığı Y. ile aynı evde kalmaya başladılar ve Y. hamile kalınca evlendiler. A.Ç. eşine ve çocuğuna düşkün, sessiz, sakin yapıda bir insandır ancak Y. eşinin aksine sürekli arayış içindeydi. 'Burun ameliyatı olacağım' demişti, göğüsleri için estetik ameliyat olduğunu öğrendik. Evini, eşyalarını beğenmez, herkesin içinde eşini küçümseyerek 'şişman, kısa boylu, kepçe kulaklı' gibi ifadeler kullanırdı" dedi. Davacı avukatı, karşı tarafın savunmalarında kitabın yazarının kendisi olmadığını beyan ettiğini belirterek, "İsmini ve görev yaptığı okulu haber yapan muhabir hakkında dava açmıştır. Davalının bu şikâyeti ile kitabın yazarının kendisi olduğunu kabul etmektedir" diye konuştu. Mahkeme, velayetin babaya verilmesi talebini reddederek duruşmayı erteledi.
Haberin fotoğrafları