kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Elektrik adam' görenleri şaşkına çeviriyor

Yeni Haber
Zonguldak'ta 15 yıllık taksi şoförü Recep Yavuz, vücudundaki elektriğin etkisiyle piknik tüpünü elleriyle yakıyor.

SSK Taksi Durağı'nda 15 yıldır taksicilik yapan 40 yaşındaki Recep Yavuz'a temas edenler elektriğe çarpılmış gibi tepki veriyor. Vücudundaki fazla elektriği 8 yıl önce fark ettiğini belirten Yavuz, taksi durağında bulunan piknik tüpüne parmağını değdirir değdirmez tüp yanmaya başlıyor. Kendilerine değmesinden korkan mesai arkadaşları ise Recep Yavuz'a "elektrik adam" diye hitap ediyor. Taksisiyle müşteriye para üstü verirken elektrik çarpan müşteri neye uğradığını şaşırıyor.

Kendisi gibi kardeşinde de fazla elektrik olduğundan dolayı tüpe parmağıyla dokunarak yakabildiğini kaydeden Yavuz, "Nasıl olduğunu ben de anlamıyorum. Üzerimde elektriklenme oluyor. Mesela para üstü verirken müşteriyi çarpıyor. Duraktaki arkadaşlara ister istemez dokununca onları da çarpıyor. Bir de tüpe değdiriyorum parmağımı, hemen yanıyor." diyor. Bu durumu 8 yıldır yaşadığını anlatan Yavuz, "Bende sağlık açısından bir sorun oluşturmuyor. O yüzden doktora gitmedim. Sadece müşteriye para üstü verirken elektrik çarpıyor o kadar. Onun dışında herhangi bir şey yok. Ayrıca evdeyken de pek olmuyor; ama durakta oluyor." diye konuşuyor.

Durakta arkadaşlarının ilgi odağı olan "elektrik adam" lakaplı Recep Yavuz'un, dokunduğunu çarpması gülüşmelere neden oluyor.

CİHAN