kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BU KARE BİR GÜN ÖNCE ÇEKİLMİŞTİ ... İki kez treni kaçırdığı ya da yer bulamadığı öne sürülen İbrahim Levent'in son olarak Pamukkale Ekspresi'ne bindiği belirlendi. Levent'ten geriye, kazadan bir gün önce kız arkadaşıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı kaldı.

2.5 yıllık 'chat aşkı' 'ölüm treni'nde bitti

Mehmet EMİN GÜZBEY AFYONKARAHİSAR
Tren kazasında ölen Levent, internette tanıştığı kız arkadaşının yanından dönüyordu. Talihsiz gencin daha önceki iki treni kaçırdığı da ortaya çıktı..
Kütahya'daki tren kazası kurbanlarından 26 yaşındaki İbrahim Levent, yaklaşık 2.5 yıl önce internette tanıştığı ve evlilik kararı aldıkları kız arkadaşı ile İstanbul'da buluştu, dönüşte ise meydana gelen feci kazada yaşamını yitirdi.

EVLİLİK KARARI ALMIŞLARDI
Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Menteş beldesinde sıhhi tesisatçılık yapan İbrahim Levent, yaklaşık 2.5 yıl önce internet aracılığı ile Almanya'da yaşayan soyadı öğrenilemeyen Mücella adlı genç kızla tanıştı. Bu süre içinde genç kızın Türkiye'ye geldiği zamanlarda birkaç kez görüşen çift, evlilik kararı aldı. Ailelerin de izniyle iki sevgili önümüzdeki yaz evlenmeyi planlıyordu. Ardından da Levent Almanya'ya gidecekti. Levent, Almanya'dan gelen sevdiği kızı görmek için 6 gün önce İstanbul'a gitti. Kız arkadaşıyla bir kaç gün geçiren Levent, Afyon'a dönmek için Haydarpaşa Garı'na gitti ancak treni kaçırdı, ikincisinde yer bulamadı. Her seferinde "yarın giderim'' diyerek tekrar sevdiği kızın yanına dönen Levent, son olarak Pamukkale Ekspresi'ne bilet alıp yola çıktı. Ancak feci kazada hayatını kaybetti. Levent, dün Menteş beldesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Yoğun kar yağışı altında yapılan törende Levent'in yakınları gözyaşlarına boğuldu. Cenaze törenine Sandıklı Kaymakamı Adnan Kayık da katıldı. Acılı ağabey Mustafa Levent, "İstanbul'a kız arkadaşıyla görüşmeye gitmişti. Sık sık böyle gider gelirdi. Dönüşte bilet almış ama treni kaçırmış. Ertesi güne kalınca da tren dolu olduğu için yer bulamamış. Üçüncü şansında bindiği trende hayatını kaybetti" şeklinde konuştu.