kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Barışmadılar ama mesajlaşıyorlar

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Dargın olduğu kızıyla barışan Ferdi Tayfur, Necla Nazır'la hâlâ küs olduklarını söyleyerek "Ancak kızımla ilgili acil bir şey olunca bana mesaj atıyor; öyle görüşüyoruz" dedi..
Ayrıldığı 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır'la karşılıklı binalarda oturan Ferdi Tayfur, kızıyla arasındaki buzları erittiğini söyledi. Kızı Tuğçe'nin "Annemle neden evlenmiyorsun" demesi üzerine Nazır'la tartışan Ferdi Tayfur, evi terk etmişti. Önce Bodrum'a sonra geçmişte Necla Nazır ile birlikte oturdukları Emirgan'daki evin karşısında başka bir daireye taşınan ünlü şarkıcı, "Karşılıklı oturuyoruz. Bu yüzden birbirimize küstüğümüz kızımla barıştık. Ne zaman istersem görüşüyoruz. Birlikte kahvaltı yapıp vakit geçiriyoruz Ancak Necla Hanım ile hiç konuşmuyoruz" dedi.

'ÇOK AĞLADIM'
Arada 19 yaşındaki kızları olduğunu söyleyen Tayfur, "Ama önemli bir şey olduğunda Nazır bana mesaj atıyor. SMS yoluyla haberleşiyoruz.. Çok üzülüyorum bu yaşanan tatsızlıklara ama yapacağım bir şey yok" diye konuştu. Ünlü şarkıcı, Necla Nazır ile ayrılığından sonra ilk kez bir itirafta bulunarak çok ağladığını söyledi. Tayfur, "60 yaşında bir adamım. 40 yıllık sanat hayatım var. Ve bu zamana kadar kimse için ya da hiçbir olay için ağlamadım. Hayatımda ilk kez Necla Hanım için ağladım ve çok gözyaşı döktüm. Ve hala ağlıyorum. Neticede o benim hayat arkadaşım her ne olursa olsun... Kendisini hâlâ çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Bakıp göreceğiz" diyerek Necla Nazır ile barışmak için yeşil ışık yaktı. Çiftin yakın çevresi Nazır'ın nikâh olmadığı sürece Ferdi Tayfur ile bir araya gelmek istemediğini iddia etti.
Haberin fotoğrafları