kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şenol Berber

Gürültü kavgasında komşusunu öldürdü

Fatih ULAŞ SABAH
Gece balkondaki halıyı içeri almak isteyen komşuları ile gürültü yüzünden tartışan Hamdin G., Şenol Berber'i tabancayla öldürdü, oğlunu ise yaraladı..
İstanbul Bağcılar Demirkapı mahallesinde meydana gelen olayda, üst kat komşularının yağmur yağdığı için gece balkondaki halıyı içeri almak isterken gürültü yapmalarına sinirlenen Hamdin G. yukarı çıkarak komşularıyla tartıştı.

ÇOCUĞA ATEŞ ETTİ
Tartışmanın büyümesi üzerine belindeki tabancayı çıkaran Hamdin G., evin büyük oğlu Samet Berber'e (18) kurşun yağdırdı. Ardından da kanlar içinde yere yığılan oğlunu hastaneye götürmek için kucağına alan Şenol Berber'i (40) kurşunlayan saldırgan kaçtı. Gece yarısı yaşanan olayın ardından anne Selma (38) ile çocukları Elif (17) ve İsmail Berber (15) şoka girdi. Kanlar içindeki baba-oğul olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Göğsüne çok sayıda mermi isabet eden baba Şenol Berber, kaldırıldığı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gösterilen tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Başından yaralanan ve Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Samet Berber'in sağlık durumu da ciddiyetini koruyor.

ZANLI ARANIYOR
Olayın ardından mahalleye bir 'akrep', bir de 'panzer' diye tabir edilen zırhlı polis araçları sevk edildi. Bölgede güvenliği sağlayan polis, olayın ardından kaçan zanlı Hamdin G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis soruşturma çerçevesinde Hamdin G.'nin bir kardeşini de gözaltına aldı.
Haberin fotoğrafları