kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Güncel Haberler
Geriİleri
Deveciler gecesine "Cennet Mahallesi" damgasını vurdu
01:27
Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı festivali kapsamında düzenlenen Deve Güreşleri öncesi gerçekleştirilen deveciler gecesinde "Cennet Mahallesi" olarak sahneye çıkan grup geceye renk kattı.

Çanakkale'nin Çan İlçesinden gelen ve bir televizyon dizisinden esinlenerek "Cennet Mahallesi" olarak kendilerine isim veren altı kişilik grubun gösterisi geceye damgasını vurdu. Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen deve güreşleri eğlenceyle başladı. Ören - Fiord Ote'de düzenlenen deveciler gecesinde en renkli bölümlerinden biri de Çanakkale'nin Çan ilçesinden gelen ve kendilerini "Cennet Mahallesi" olarak isimlendiren bir gurubun gösterisi oldu. Deve güreşi tutkunu arkadaşların bir yıl önce kurdukları gurubun oyun havaları eşliğindeki gösterisi ortama hareket getirdi. Davul zurna eşliğinde çoğu kadın kostümleri ile sahneye çıkan gurubun gösterileri izleyenleri büyülerken, grubun gösterilerini cep telefonuna çekmeye çalışan deveciler dikkat çekti. Deveci ve kamyon şoförlerinden oluşan Cennet Mahallesi'ndeki grupta, Celep İsmail, Esmerler Güzeli Kara Davut, Etili'den Genç Osman Abdullah, Hekimoğlu Taner, Güllü, Beter Ali, Arab gibi isimler yer alıyor. Hiç bir maddi karşılık almadan zevk için yaptıklarını söyleyen grup üyelerinden Esmerler Güzeli Kara Davut, Beni Çan'da herkes esmerler güzeli Kara Davut olarak tanır "derken grubun diğer üyelerinden Güllü ise tek isteklerinin Show Tv'de yayınlanan Cennet Mahallesi'nden Güllü ablayla tanışıp onların karşısında göbek atmak olduğunu söylediler.

Geceye Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil Belediye Meclis Üyeleri, Deveciler ve basın mensupları katıldı.