kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BARI İLE DE ÜNLÜ MEKÂN... Zuma İstanbul'un kışın 150-160 kişilik yemek, 50-60 kişilik bar kapasitesi olacak. Yazın ise terası da açılarak bu sayıya 250 kişi daha eklenecek. Zuma, yurtdışında barı ile de ön planda. Yemeğin dışında bar için de buraya gelinebilecek. Yurdışındaki mönünün yüzde 90'ı burada da mevcut.

Londra'nın 1 numarası Boğaz'ı 23 gün kapattı

Sinan ÖZEDİNCİK
Londra'nın en pahalı ilk beş restoranından Zuma, perşembe günü İstanbul'da açılıyor. Restoranın 23 günlük rezervasyonu şimdiden dolu..
Müşterilerinin "en seksi restoran" dediği, Londra'nın en pahalı ilk beş restoranından Zuma, İstanbul Doors Group'un ortaklığıyla Ortaköy'de açılıyor. Yaklaşık dört milyon dolar harcanarak yapılan mekan, Türkiye'nin en pahalı restoranı olmaya aday. Dünyanın en ünlü restoranlarının İstanbul'a geleceğini yaklaşık bir yıldır yazıp çiziyoruz. Ve işte rakiplerini geride bırakarak ilk çıkışı yapan Zuma oldu. Kanyon'da Hakkasan, Beşiktaş Akaretler'de Spice Market açılacak derken 2002'den beri Londra Knightsbridge'in yıldızı olan Zuma, bu hafta perşembe günü Ortaköy'de kapılarını açıyor.

4 MİLYON $ HARCANDI
Hakkasan tamamlanmak üzere, Spice Market için mart ayı bekleniyor, Zuma İstanbul ise yaklaşık dört milyon dolar harcanarak tamamlandı ve müşterileri ile buluşmaya hazır. Hintli patron Arjun Waney ile Alman şef Rainer Becker ortaklığının yarattığı dünyanın en ünlü Japon mutfağına sahip Zuma'nın İstanbul şubesinin 1 Şubat itibariyle 23 günlük rezervasyonu şimdiden dolmuş durumda.