kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Babasının otomobilini kaçıran öğrenci dehşet saçtı

Yeni Haber
Küçükçekmece'de babasına ait otomobille gezintiye çıkan küçük yaştaki ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı. Kanarya İlköğretim Okulu öğrencilerinin de kullandığı yolda hız yaparak ilerleyen küçük sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Takla atan otomobil kaldırımda yürüyen bir kişinin üstüne düşerek ölümüne neden oldu.

Kaza Kanarya Mahallesi Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Babasına ait 34 VS 2160 plakalı otomobille gezintiye çıkan Ö.Ö.(15) Kanarya İlköğretim Okulu'na yaklaştığı sırada aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çarpan otomobil havalanarak kaldırımda yürüyen Feyyaz Ağdemir'in (62) üzerine düştü. Ağdemir, olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alarak olay yerine gelen Ağdemir'in yakınları sinir krizi geçirdi. Polisler acılı aileyi güçlükle sakinleştirdi.

Görgü tanığı Ümit Demir, otomobilin kaldırıma çarptıktan sonra havalandığını ve Ağdemir'in üstüne düştüğünü belirtti. Demir, "Kaza yerine biraz daha yakın olsaydım araç bana da çarpabilirdi." dedi. Bu arada kazanın meydana geldiği yere çok yakın olan Kanarya İlköğretim Okulu öğrencilerinin kaza sırasında derste olması olası bir faciayı önledi.
Kazadan sonra gözaltına alınan Ö.Ö. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Kanarya Polis Merkezi'ne götürüldü.

(CİHAN)